Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaxen

Brak okresu. Pomocy.

Polecane posty

Gość kaxen

Witam. Mam 17 lat. Jestem z chłopakiem 3 lata, a znamy się jeszcze dłużej. Rok temu zaczęliśmy współżyć. Naszym zabezpieczeniem są prezerwatywy + stosunek przerywany. Wiem, że stosunek przerywany nie jest zabezpieczeniem przed ciążą, ale robimy to dla większej pewności, iż 2 razy prezerwatywa pękła. Kiedy skończę osiemnaście lat chcę pójść do ginekologa po tabletki :) Ale nie wiem czy nie wybrać się już niedługo. Zawsze z reguły miałam regularny cykl. Co 28-30 dni. Niestety dziś jest już 34/35 dzień (okres dostałam późnym wieczorem) i miesiączki dalej nie ma. Nigdy tak długo nie musiałam czekać. Bardzo się boję. Wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Prezerwatywa w ciągu ostatnich kilku miesięcy nam nie pękła, nie kochaliśmy się nigdy bez zabezpieczenia. Co robić? Jestem niepełnoletnia. Nigdy nie byłam u ginekologa, a z mamą nie chcę pójść. P prostu nie da się porozmawiać z nią na spokojnie na takie tematy. Pomóżcie!

Gość gość
masz 17 lat w tym wieku już chodziłam bez mamy

Gość kaxen
Z tego co słyszałam, to jeśli jest osoba niepełnoletnia trzeba iść z opiekunem prawnym, ewentualnie lekarz poinformuje opiekuna o przeprowadzonych badaniach.

Gość gość
Nie choć po forach jak już dajesz duopy!

Gość bebebebs
Serio? Może Ty dajesz d**y GOŚCIU?