Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy czy lubicie swoją pracę

Polecane posty

Gość gość

ile zarabiacie? robicie karierę , rozwijacie się? z kim są wasze dzieci gdy jesteście w pracy?

Gość gość
Pracuję jako pokojowa w hotelu blisko domu i lubię swoja pracę, czuję się tam jak w domu, atmosfera jest fajna, bardzo lubię ludzi z którymi pracuję. Dzieci są już na tyle duże, że zostają w domu same. Nie robię kariery pracuję bo muszę zarabiać, ale uważam że dodatkowym plusem jakiejkolwiek pracy jest wyjście z domu, kontakt z ludźmi i zdobywanie doświadczeń, to jest ważne dzięki temu człowiek czuje się bardzie dowartościowany, otwarty rozwija się mentalnie i doskonali swoje umiejętności pracy które się potem przydają, przede wszystkim organizacja i dyscyplina w pracy.

Gość gość
Ja swoją pracę uwielbiam, choć dojście do stanowiska, na ktorym pracuję zajęło mi kilka lat. To jeden z zawodów prawniczych, zarabiam okolo około 7000 PLN. Dzieci gdy jestem w pracy są w przedszkolu i szkole, zresztą mam zadaniowy czas pracy, więc wiele rzeczy mogę zrobić w domu.

Gość gość
Uczę w szkole i bardzo to lubię.

Gość gość
Ja swoją pracę też lubię. Pracuję przy projektach dla dużego klienta, koordynuję pracą zespołu i kontroluję finanse. Niestety jedyne, co mi odbiera radość to zarobki, które są warte tyle, co miska ryżu.

Gość gość
lubie swoją pracę, mam działalność gosp., choć klienci czasem potrafią dać w kość, ale bycie sobie sterem i okrętem daje mega radość i że tak nazwę "wolność psychiczną". Kiedyś 10 lat pracowałam na etacie i powiedziałam dość wyzysku i niewolnictwa za 1600zł :O Dziecko jest w przedszkolu. Zarabiam od ok. 7 tys. wzwyż, i w sumie nie cieszą mnie tak bardzo pieniądze, co ta wolnośc psychiczna.