Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myffka0

ebook

Polecane posty

witam kupilam wlasnie czytnik pocketbook lux 3. wszystko by bylo dobrze gdyby czytalo mi ksiażki. niby wszystko jest ok ksiazka ktora chce jest juz na czytniku ale kiedy chce ja wlaczyc to nie ma zadnej reakcji. wie ktos moze dlaczego?? moze robie cos zle? bardzo prosze o odpowiedzi

Gość gość
rozumiem,że nie odtwarza ebooka jako audiobooka,tak?

chodzi mi o to ze mam tam juz niby od nowosci wgrane ksiazki ale one sa w innych jezykach. a ja chcialam miec czytnik do polskich ksiazek. sciagnelam sobie z neta ksiazke w formacie ktory odczytuje to urzadzenie ale klikajac na ta ksiazke nie ma zadnej reakcji.

Gość gość
ale nie odpowiedziałaś na pytanie. Czytnik książek nie oznacza ,że urządzenie czyta książki! Owszem,są modele obsługujące taką funkcję ale nie wszystkie i jest to dodatek.

Gość gość
Na 100% format jest właściwy? Nie otwiera w ogóle pliku, czy niby coś otwiera, ale pojawia się pusta (biała) strona? Drugi gość chyba nie do końca zrozumiał określenie "czyta" ;) A czy komputer odczytuje ten format? Bo jeśli nie i nie możesz sprawdzić co to, przed wrzuceniem na czytnik, to może po prostu plik jest uszkodzony? Może spróbuj ściągnąć zwykłego pdfa, sprawdzić na kompie, czy jest ok, a potem przekonwertuj na format właściwy dla Twojego czytnika? Dobrze, że ja mam "kundla" - zero problemów :)

Gość gość
drugi gość rozumie spoko.Jestem uzytkowniczką kindla od czasu jak się tylko pojawił !Mam wrażenie,że autorka nie rozumie idei funkcjonowania czytnika :) .

Gość gość
A ja nadal mam wrażenie, że nie rozumiesz - moim zdaniem problem polega na tym, że sprzęt nie czyta książki (czyli w tym przypadku nie otwiera, nie obsługuje danego pliku), a nie że nie słychać lektora czytającego audiobooka.

Gość gość
A poza tym akurat kindle może "czytać" książki w rozumieniu, o jakie Ci chodzi, bo odtwarza pliki mp3.

Gość gość
gość 13.13 moze interpretację zostaw autorce postu bo tak naprawdę ona nie odpowiedziała o co jej właściwie chodzi :)