Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie o temperature

Polecane posty

Gość gość

Moje cykle ostatnio wahają się między 30 a 35 dni ale w tym miesiącu mierząc temperaturę mam skok w 11dc o 0,3 czy to mozliwe ze tak mi się owulacja przestawi?czy wpływ na to mógła miec zmiana klimatu? Wróciłam niedawno z wakacji. Proszę o pomoc

Gość gość
Pomoże ktoś?

Gość gość
Up

Gość gość
to ja autorka dzis temaperatura spadła o te 0,3 i jest 12dc o co chodzi?

Gość gość
Jednorazowy skok temperatury o niczym nie świadczy. Mierz temperaturę dalej.

Gość gość
dziekuje za odpowiedz,a czy to normalne że w pierwszej fazie cyklu miałam taki wzrost a na drugi dzień spadek?czy to świadczy może o jakiś nieprawidłowościach?

Gość gość
nie przesadzaj, przeciez na temp ma wpływ nie tylko owulacja, również przeziębienia, infekcje -nie wrzucaj wszystkiego do jednego wora nawet jak sie dobrze czujesz, możesz m ieć jakąs infekcje, ,,pamiatke z wakacji"

Gość gość
Myślę że jak ty to nazwalas pamiątki z wakacji nie przywiozlam, ponieważ sypiam tylko z moim mężem a on ze mną, nie siadam tyłkiem na obcych sedesach jak i również nie wchodzilam do zadnego kapieliska. O higienę również dbam.

Gość gość
nie miałam na mysli chorób wenerycznych ani jakis złoscliwosci, po prostu np z egiptu przywiozłam tak zwana klątwe faraona czyli grype zołądkowa- róze sa syt, czasami sie cos przypałeta nawet na basenie:)

Gość gość
Ot, czasem się zdarza że coś zachwieje równowagę organizmu -choćby mniej snu czy zmiana miejsca pobytu. Mierz dalej temperaturę i obserwuj swoje ciało (sluz i szyjka) aby dowiedzieć się kiedy będzie owulacja.