Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczynie przeszkadzają moje włosy pod pachami

Polecane posty

Gość gość

Mam 19 lat i mocno owłosione nogi. Mam też owłosienie na brzuchu i klacie. Pod pachami mam istny gąszcz, ale to normalne u faceta. Mojej dziewczynie podobają się owłosione nogi, klata ... ale narzeka na mój busz pod pachami. Lubię chodzić w podkoszulku i to fajne, jak one wystają spod pach. Jak byłem dzieckiem nie mogłem się doczekać owłosienia, a teraz.

Gość gość
Hm.. to naturalne u faceta, mówisz? Skoro ona ma tolerować Twoje chaszcze pod pachami to Ty toleruj jej-ewentualny, zarost w tych miejscach. Oboje w tą albo w drugą stronę.

Gość gość
Facet powinien być owłosiony. Golić powinien się tylko na twarzy i nigdzie indziej. 19 lat to jeszcze młody chłopak, więc nie ma się co przejmować takimi uwagami. Mój mąż ma prawdziwą dżunglę pod pachami i to jest coś bardzo męskiego, nawet jeśli ma specyficzny zapach. Mężczyzna, zwłaszcza młody nie powinien golić pach. Co do włosów na klacie to są niezwykle atrakcyjne.

Gość gość
Moj maz goli pachy I bardzo to lubie. Robil to zanim mnie poznal. Mowi z dzieki temu jego pot nie śmierdzi. Bo pot osadza sie ba wlosach i rozkłada i od tego jedzie od facetów. Prawdziwy facet nie boi sie nosić różowego i golić pach. Jezeli to dla Ciebie pedalskie to moze boisz sie byc o pedalstwo posadzony?

Gość gość
Jezeli to dla Ciebie pedalskie to moze boisz sie byc o pedalstwo posadzony? xxx bo pewnie jest kryptopedałem ;) takie są wyniki wielu badan naukowych, osoby homofobiczne, negatywnie nastawieni do homo w wiekszosci w rzeczywistosci są homoseksualne tlyko tlumią w sobie ''pedalstwo'' ;) a z tymi śmierdzacymi włosami to prawda, ja sama nie depilowałam sie kiedys przez ponad rok, wypadek ,rehabilitacja w ogole nie myslalam by dbac o siebie, zadnych kosmetykow itp i mycie nic nie dawalo, pod pachami bylo czuc 'smrodek'' po kilku godzinach nic nie robienia, nie dalo sie go zmyć

Gość gość
no ale jak ktoś ma dżunglę to chyba można choć przyciąć? jak ma się czuć gejowsko,z wygolonymi,to niech podetnie te chaszcze i będzie git

Gość gość
wszyscy sportowcy są wydepilowani i jakos nikt ich od ''ciot'' i ''pedałow'' nie wyzywa, wczoraj na poczcie był facet w podkoszulku, wystawały mu mega długie krzaczory, do tego był w butach bez skarpetek na gołą stope, starałam się nie mysleć jak on musi tam smierdziec, taki spocony, buty przesiąkniete potem, mokre i śmierdzace

Gość gość
Spocony mężczyzna, któremu wystają kłaki spod pach i podkoszulka to bardzo atrakcyjny widok. Facet po robocie ma prawo być sobą, zanim pójdzie pod prysznic. Zresztą bez owłosienia to jakoś tak dziwnie.

Gość gość
Włosy pod pachami można skrócić i po problemie.

Gość gość
mnie osobiście obrzydzają długie włosy pod pachami oraz na klacie i plecach :/ mój chłopak na szczęście nie ma włosów na klacie, ale ma gąszcz pod pachami który podcina choć wolałabym żeby golił

Gość gość
a już wszystko jedno,co mają i gdzie! tylko na Boga niech się myją! bo w sklepach,w kolejkach przy kasie,można paść trupem od smrodu

Gość gość
Chłopak powinien być naturalny. Tak jest i powinno być. Jeżeli chce może ogolić, ale nie musi i nikt nie może mu tego narzucać. Jeżeli ma busz pod pachami to ma do tego prawo. Faceci powinni dbać o czystość i higienę, a wtedy mogą być owłosieni. Każdy dorastający chłopiec marzy, że jak dorośnie będzie miał włosy pod pachami, nogach i klacie tak jak tata.

Gość gość
a ja uważam, że to jest okropne i tyle :/ mój mężczyzna musi depilować pachy oraz klate (jeśli ma na niej włosy)

Gość gość
Każdy dorastający chłopiec marzy, że jak dorośnie będzie miał włosy pod pachami, nogach i klacie tak jak tata. xxx ja od małego marzylem by nie miec włosów i w wieku 20 lat poddalem sie laserowej redukcji owlosienia, mam delikatny zarost :classic_cool:

Gość gość
Każdy facet ma zarośnięte pachy i tak powinno być.

Gość gość
To pozwól jej zapuszczac huju mały

Gość gość
Po prostu z nią porozmawiaj i wytłumacz, że prawdziwy facet ma busz pod pachami i nie powinien golić pach, bo to zwyczajnie nie męskie.

Gość gość
Jak los pokaże w kolejnych latach życia, zapewne twa najmilsza ukochana przywyknie do twych iście męskich włosków pod paszkami. Pozdrawiam i posyłam najprzedniejsze życzenia, miłego spędzania czasu w blasku słonecznym, rozlewającym się w dniach ostatnich na naszej kochanej ziemi.