Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile mozecie przebywać ze swoimi matkami zanim zaczną was drażnić?

Polecane posty

Gość gość

drażnić "dobrymi radami" wtrącaniem się, komentarzami o was, plotami o innych

Gość gość
2 dni. Po tym czasie moja, albo jej wizyta, zaczyna być już nieco męcząca. Bardzo ją kocham, ale za długo już żyję poza domem ;-)

Gość gość
Godzinę, choć też bardzo ją kocham. Po prostu moja mama bardzo chce sterować moim zyciem i pozniej zaczepiają się doczepki i dobre rady. Przez pierwsza godzine cieszy się, że mnie widzi i nie narzeka. Jak odwiedzam ją z psem, to moge siedzieć i cały dzień, bo uwielbia mojego psa, a sama aktualnie nie ma zwierząt, Wtedy psu poświęca 90% uwagi :), mi 10%, ale jest wtedy bardzo miła i się nie czepia. Zwierzęta łagodzą obyczaje.

Gość gośćula
a ze dwie minuty ,po dwóch minutach zaczyna mi opowiadać że kuzyn tego darka ,no wiecie tego co sie wybudował tam za mostem,ma znajomego i żona tego znajomego poroniła i że syn pani ewy ,no pamiętacie ,ta co uczyła was w pierwszej klasie podstawówki będzie się żenił

Gość gość
ja w ogóle nie jestem w stanie przebywać. a jeśli chodzi o telefon to już po 10 sekundach cała się trzęsę ze złości

Gość gość
gość dziś ja w ogóle nie jestem w stanie przebywać. a jeśli chodzi o telefon to już po 10 sekundach cała się trzęsę ze złości x mam to samo. Mimo moich blisko 30 lat na karku wciąż jestem traktowana jak mała dziewczynka.