Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już sama nie wiem co czuje mój facet...

Polecane posty

Gość gość

Do tego czasu gdy się nie kłócimy jest wszystko ok,a jak już zaczynamy się kłócić i proszę go np. o wysłanie rozmowy żeby udowodnić mi ,że jest ze mną szczery to twierdzi ...że jestem okropna i że zachowuję się jak szpieg i policjantka i wtedy mówi,że mnie nienawidzi. Pogubiłam się w tym wszytskim ..raz mówi,że mnie kocha raz zaś że mnie nienawidzi ?;/

Gość igość
może cię zdradza, a może się w*****a że chcesz go kontrolować. Jak masz duże problemy w związku bez ślubu, kredytu, dzieci.. to radze się zastanowić czy warto dalej

Gość gość
Co jeśli kocham go i nie chce niszczyć naszego związku...? To co zrobić,żeby było jak dawniej i żeby zobaczył że jestem taka sama atrakcyjną kobietą jak kiedyś?

Gość igość
musicie robić to co kiedyś, wyjechać gdzieś, wyjść gdzieś, zmienić swoje życie. No , ale wiesz.. żeby dwoje chciało na raz. Zresztą, czasem nie da się i już. Lepiej teraz niż jak już będzie za późno

Gość gość
Może ze mną coś jest nie tak i powinnam mu dać trochę swobody bo czasami czuję ,że spotyka się ze mną na siłę i tylko po to żebym nie była na niego zła.;/ Czy jeśli na kilka dni zniknę z jego życia ...może to nam jakoś pomóc czy wtedy pomyśli sobie,że mam go gdzieś ? Z tego co wiem ,cały czas twierdzi że mi ufa tylko ja zbytnio mu nie potrafię zaufać ,a wszystko się wzięło z tego powodu że mój ex zostawił mnie po 5 latach związku i okłamywał...dlatego może obecnego partnera tak szpieguje bo boję się ,że go stracę.;/

Gość igość
żeby być z kimś to musisz zaufać. na tym polega związek. Rozłąka na kilka dni nic nie da. Chyba, że po prostu chcesz poluzować i zamiast obowiązku bycia razem codzień, będziecie się widzieli raz na 3-5 dni. Po jakimś czasie sami powinniście chcieć częściej.

Gość gość
Myślę ,że to dobra opcja... żeby się spotykać raz na 3-5dni ...wtedy może on sam wyjdzie ze swojej inicjatywy i napisze ,że tęskni i że chcę częściej się spotykać bo jak na razie to czuję ,że bardziej ja tego chcę. Jakiś czas temu stwierdził,że musze dac mu czas...ze nigdy wcześniej z nikim sie tak czesto nie widywał po kilka godzin i dla niego to jest coś nowego do czego musi się przyzwyczaić.