Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 55 lat czy w tym wieku można być atrakcyjnym

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie ???

Gość gość
oj można :), jesteś facetem czy kobietą?

Gość Raficzek
Można. Ja często spotykam kobiety na basenie w podobnym wieku i niektóre strasznie mnie intrygują. Mam 28 lat.

Gość gość
Jestem facetem, zdrowym nic mi nie dolega wiec w tym wieku chyba można jeszcze poszaleć ??????

Gość Raficzek
Z tego co zauwazyłem najwiecej daje szczupła sylwetka. Niestety takową trzeba utrzymywać od młodych lat. Do tego miły wyraz twarzy i ogólne dbanie o siebie.

Gość gość
jako kobieta powiem, że może być 55l mężczyzna atrakcyjny, ale raczej nie zainteresowałabym się nim

Gość gość
Wiem że lata minęły i mogę tylko pomarzyć o jakieś fajnej kobiecie. no cóż co zrobić

Gość gość
to prawda, kobiety narzekają u dojrzalych facetów glownie na nadwage i ogolne zaniedbanie... wystarczy spojrzec jak wyglada przecietny polski 40-50 latek, brzuchol, sandały, dziadowskie buty z marketu albo bazaru :O Znam jednego faceta po 50, moja mama się kolo niego kręci :classic_cool: facet szczuply, jezdzi rowerem, super ubrany o kazdej porze roku, pachnący :) mój ojciec to kompletne przeciwnieństwo, dziad kalwaryjski, brudas, mruk, gbur i do tego zaczął chlać, nic dziwnego ze matka sie rozwiodła :O

Gość gość
no to zalezy, bo jesli szukasz 20-latki to szanse są małe ,ale kobieta 40-50 na pewno byłaby zainteresowana atrakcyjnym 55-latkiem

Gość gość
finansowo tak :) wizualnie też ale dla mnie za wiekowy (jestem po 30)

Gość gość
Mozna.tez mam 55 i...rozwalone zycie.bylam parenascie lat z facetem 11 lat mlodszym.skonczylo sie.porazka.myslalam ze to do konca zycia.naiwna.

Gość gość
można. mam 33 lata a mężczyzna z którym się spotykam właśnie 55 :-) jest zadbany,przystojny.kulturalny,miły.