Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam bardzo biedny wystrój mieszkania

Polecane posty

Gość gość

byle jaka wersalka ,szare ściany ,fotel od czapy,stolik od czapy ,meble z czasów komuny i nie stać mnie by to zmienić

Gość gość
spójrz na dom PRAWIKA24 z Kafeterii :D chlew w chałupie :D

Gość igość
zacznij powoli zmieniać, kupując jedną rzecz na miesiąc.

Gość gość
ale o co chodzi? Każdy zyje tak jak go na to stać i jak mu pasuje.Też mam tak sobie chociaż stać mnie na ekstra wystrój ale szkoda mi kasy. Wolę wydawać ją na co innego

Gość gość
Tylko k***y mają wystrojone mieszkanka, bo w nich przyjmują klientów.

Gość gość
chodzi o to że mnie to dołuje , na tej wersalce zle mi śpi ,zle się czuję w takim wnętrzu,nie ma mowy o kupowaniu powoli bo czasami nie styka do pierwszego,chciałabym wyjechać ale jestem jedynaczką i nie moge zostawić ojca :(

Gość gość
a to mieszkanie jest twoje własne? jeśli tak,to już bardzo dużo

Gość gość
tak moje,pracowałam w uk szesć lat na nie i wróciłam do taty ,jeden pokój ,kuchnia łazienka ,typowy prl ,jeszcze junkers w łazience i gumoleum w kuchni. Tak sie chciałam wyzalić.

Gość gość
meble nie są teraz takie drogie, kiedyś ludzie musieli odkładać kilka miesięcy,żeby kupić sobie nowe łóżko czy ławę, teraz jest nawet fajny narożnik w abrze za 899 zł, stół z krzesłami możesz kupić już za 500 zł, komody od 300 zł, ja niedawno robiłam remont i wymieniałam wszystkie meble na nowe, każdy jak do mnie wejdzie to się tak zachwyca jakie to ładne i ile musiałam wziąć na to kredytu ,a ja wszystko kupowałam na promocjach i nic z tego nie było drogie

Gość gość
ja mam kawalarkę też do remontu instalacja elektryczna i podłoga do wymiany i tez mnie nie stać na remont a rodzina tego nie rozumienie mówią zrób to zrób tamto przecież to tylko stówa, łatwo mówić stówa tu stówa tam i nie mam na życie:( i też jestem samotna i też ledwo styka do pierwszego

Gość gość
dziwię się wam.Czy wystrój mieszkania determinuje kim jesteście? ważne,że nie jesteście bezdomne :)

Gość gość
jak wróciłam to kupiłam właśnie wersalkę na promocji za 699 ładna ale nie da się spać, jak pisałam mnie nie stać na te 300 zł na komodę ,marzenia. Masakra w polsce nie ma w ogóle żadnych perspektyw. Nawet na raty nie wezmę bo śmieciówka

Gość gość
Taki wystrój mieszkania jest teraz modny z czasów komuny i te meble i stoły oraz wersalka teraz raczej są zabytkowe sprzedaj je wiesz ile kasy zarobisz na tym

Gość gość
A czemu tu się dziwić? Każdy chyba chce mieć ładnie urządzone mieszkanie i tym bardziej jest przykro, kiedy się pracuje ciężko a nawet nie stać by raz na parę lat wymienić sobie jakiś mebel, ja autorkę doskonale rozumiem, a jeśli twoja jedyna perspektywą jest tylko mieć dach nad głową to gratuluje

Gość gość
nie jedyna ale nie najwazniejsza

Gość gość
to nie jest wczesny prl na wysoki połysk ,tylko ten lichy pózny .

Gość gość
Polska nie jest biedna myślisz że na zachodzie każdego na wszystko stać? Weź się do roboty

Gość gość
do jakiej roboty ,powiedz mi proszę cię ! musiałabym wyjechac do wawy chyba żeby cokolwiek znalezc za więcej niż 1200 ,a jak pisałam mam pod opieką ojca

Gość gość
Przecież pracuje o c.h.u.j ci chodzi

Gość gość
No właśnie. Tak naprawdę jaki problem? Czy akurat to jest człowiekowi najbardziej do szczęścia potrzebne? Inwestuj lepiej w wyjazdy, spotkania z ludźmi. Ważne, żeby było przytulnie i jako tako czysto.

Gość gość
Załatw opiekę dla ojca, 6 mies pracy w UK i spłacisz długi, zrobisz remont mieszkania, kupisz nowe meble za gotówke i jeszcze ci zostanie kasa w kieszeni. Nie ma się co zastanawiać, bo w PL będą ci tylko kłody pod nogi rzucać i nigdy do niczego nie dojdziesz. Oczywiście jeżeli chcesz czasowo wyjechac, bo jak nie to męcz sie dalej w polskiej rzeczywistości.

Gość gość
Up

Gość gość
Fajnym pomysłem są płyty VHCT.PL z betonu architektonicznego jako element estetycznej dekoracji, jest to coś nowego nietypowego i robiącego niesamowite wrażenie. Ja mam takie w domu i wszyscy są pod niemałym wrażeniem.

Gość gość
Fajnym pomysłem są płyty VHCT.PL z betonu architektonicznego jako element estetycznej dekoracji, jest to coś nowego nietypowego i robiącego niesamowite wrażenie. Ja mam takie w domu i wszyscy są pod niemałym wrażeniem.

zawsze mozna kupowac z 2reki, za mniejsze pieniadze,i tez sa calkiem fajne.Poza tym mozna zrobic samemu,z palet np;jakie fajne rzeczy.(poogladaj w necie)Wystarczy wlasny pomysl i sprawne rece i wszystko mozna:)Wazne,by bylo czysciutko,schludnie.Odrobina gustu,troche inspiracji i bedzie satysfakcja:)

Gość gośćcl
nie musisz od razu wszystkiego kupowac mozesz np zaczac od drobnych rzeczy np pomalowanie scian na jakis fajny kolor, do lozka dokupic poduszki, koc dekoracyjny. stol tez mozesz umalowac, na krzesla zalozyc pokrowce. to sa groszowe sprawy a moga odmienic wnetrze nie do poznania. chcesz to podeslij zdjecie pomieszczenia cos ci doradze.

Gość gość
Bardzo pomocne przy odświeżeniu albo zmianie wyglądu pomieszczenia są Nolie, tu można zobaczyć wideo: www.minddesigned.pl/o-noliach to dekoracyjne panele na meble, lustra i ściany. Pasują na meble Ikea. Zmieniają wygląd wnętrza!