Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIe zdałam już 3 raz prawka !!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Dziś oblałam na placu manewrowym. Nie dość, że na początku nie włączyłam prądu i się totalnie skompromitowałam, bo ustawiłam światła i powiedziałam egzaminatorowi że świecą to jeszcze zjebałam na łuku. Czuję się do niczego :(

Gość gość
Ja zdalam za czwartym razem. Byl stres. Teraz po 10 latach jezdzenia nie moge sobie nawet przypomniec tego zdawania. Nie martw sie, wszystko minie.

Gość gość
jak bylas ubrana?

Gość gość
oj tam oj tam :) Ja zdawałam 11 razy :p I po raz ostatni ( tak sobie powiedziałam ) zdałam u największego "postrachu kandydatów "- na 10 kandydatów - zdawał 1 Teraz śmigam śmiało już od parunastu lat bezkolizyjnie :) Będzie dobrze ! Podstawa to opanować nerwy na egzaminie :classic_cool: Powodzenia !

Gość gość
no tak, ale jak można nie zdać na placu? :( rozumiem na mieście to co innego, ale na placu? :(

Gość gość
do d**y to :(

Gość gość
Na placu, czy na mieście ...jak nerwy paraliżują - bez znaczenia Nie łam się kolejne podejście i powodzenia !

Gość gość
Oj znam to, nie raz miałam takie nerwy, ze brak słów... Ze stresu wszystko mi się mieszało, zawsze nienawidziłam egzaminów, prawko zdałam za 5 razem (nikomu nie powiedziałam, ze mam egzamin, uznałam, ze jak nie zdam to nikt nawet się nie dowie, to dało mi odrobine luźniejsze podejście i się udalo), jeżdżę od 8 lat bezkolizyjnie :)