Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w dzisiejszych czasach dzieci są nieznośne a rodzice matoły

Polecane posty

Gość gość

w ogóle nie wychowuja dzieci ! Pozwalaja im na wszystko i potrafią zwyzywac jak się grzecznie zwróci uwage. Pózniej taki dzieciak jako nastolatek zaszlachtuje człowieka skoro teraz jego ojciec potrafił mnie zwyzywać ze wróciłam uwagę że syn rozwala kotom domki postawione przez TOZ i kopie jeże

Gość gość
to trzeba było zwyzywać ojca że bydło wychowuje

Gość gość
lepiej zabić takie dziecko i tak nic z niego juz nie bedzie

Gość gość
to jakiś patol ten ojciec,poszłam grzecznie i mówię żeby zwrócił dziecku uwagę bo na moje pokazuje język ( 7 latek) a ten do mnie że jestem jakas nawiedzona kociara,że on sie moze zajac moja córka jak mi sie cos nie podoba,to wszystko słyszała babcia chłopca i matka i nic . Z tego dziecka wyrosnie kryminał

Gość gość
zawiadom opiekę społeczną bo to nie jest normalne,dziecko jest krzywdzone takim wychowaniem

Gość gość
szkoda dziecka ,wystartuje w dorosłość ze zwichrowanym umysłem ,naprawdę powinnas to zgłosić

Gość gość
jak dobrze wychowasz dziecko, to też zainteresuje się tobą opieka społeczna i sztab psychologów. tak więc co za różnica, czy dziecko broi i jest normalne, czy się normalnie bawi i jest "za grzeczne"

Gość gość
jak dobrze wychowasz dziecko to nikogo nie zabije a jak gnój siedmioletni znęca się nad zwierzętami to co z niego wyrośnie ? w gimnazjum będzie gnoił twoje dzieci z podstawówki

Gość gość
u mnie na osiedlu to samo ,chodzą takie grupki po 3-4 bachory 6-10 lat i drażnią psy ,rzucają kamieniami ,walą patykami,to chyba sie z domu wynosi bo nie wierzę ze dziecko samo od siebie tak nienawidzi psów

Gość gość
zgłaszanie sprawy do opieki wydaje mi się ostatecznością ,podpowiedzcie jak inaczej rozwiązać ten problem ,cieżko patrzec jak ktoś maltretuje zwierzęta :(:(