Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Spilingowana troch臋 za bardzo

Maseczka z fasolki mung

Polecane posty

Go艣膰 Spilingowana troch臋 za bardzo

Podobno jest bardzo skuteczna w walce z wypryskami, niweluje blizny i przebarwienia potr膮dzikowe, eliminuje 艣wiecenie si臋 cery, rozja艣nia, op贸藕nia efekty starzenia. Maseczk臋 robi臋 z ziaren fasoli pochodz膮cych z Indii, nigdy z Chin. Miel臋 wraz z 艂upinkami na py艂 w m艂ynku do kawy. Mieszam z wod膮 mineraln膮 lub 艣wie偶ym sokiem z og贸rka. Nak艂adam trzy razy w tygodniu, trzymam na twarzy po 20 lub 30 minut. - Czyli wszystko tak, jak najbardziej polecane jest dla cery t艂ustej i problematycznej. Ale zaczynam mie膰 w膮tpliwo艣ci. Wed艂ug informacji w Internecie maseczka powinna si臋 艂atwo zmywa膰 letni膮 lub ciep艂a wod膮. Moja trzyma si臋 mocno i zawsze robi troch臋 twarda, mimo 偶e nie nak艂adam gruba艣nej warstwy oraz chroni臋 j膮 przed wyschni臋ciem i zaskorupieniem silikonow膮 "twarz膮" z zausznikami (gad偶et do przytrzymywania maseczek p艂achtowych). Potem i tak musz臋 j膮 namacza膰 bardzo ciep艂ym r臋cznikiem, zmywa膰 wielokrotnie, a偶 do czysta. Podczas zmywania drobinki tr膮 o sk贸r臋 jak peeling ziarnisty, a przecie偶 takie mechaniczne pilingowanie nie jest wskazane nikomu, a co dopiero trzy razy w tygodniu. Naturalne ziarna fasoli wraz z 艂upinkami maj膮 mie膰 pono膰 najlepsze dzia艂anie. Ale co zrobi膰, aby maseczka by艂a delikatniejsza dla sk贸ry?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja艣fasola1988
Mi si臋 nie chce robi膰 samej, zgniata膰 tej fasoli i lata膰 za ni膮, nie mam na to czasu :/ raz zrobi艂am i fuuu 艣mierdzia艂a na kilometr i zapach utrzymywa艂 si臋 przez par臋 godzin :D dlatego kupi艂am gotowca tu: https://wieczniemloda.com/maseczka-z-fasolki-mung-efekty-opinie-sklep-12232 i jestem zadowolona, polecam tym, kt贸rzy s膮 leniuszkami i nie chce im si臋 kombinowa膰 :) a odno艣nie samej maseczki to efekty s膮 super, sk贸ra rozja艣niona, od艣wie偶ona, zmniejszone przebarwienia, no i meeeega g艂adka ^^ polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam, te偶 kupi艂am z tej strony, bardzo dobra maska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W 偶yciu nie kupi艂abym czego艣, co nie ma podanego sk艂adu INCI ani w sklepie, kt贸ry nie ma 偶adnego regulaminu! To mo偶e by膰 tylko jedno wielkie OSZUSTWO! :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przecie偶 ma regulamin :O Zam贸wi艂am i dosta艂am (niesamowite, co nie?), naj艂atwiej wsz臋dzie dopatrywa膰 si臋 oszustwa, mniej spiny w 偶yciu i wi臋cej wiary w ludzi :):):)

Udost臋pnij ten post