Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was tez smiesza te dziwne kreski, co dziewczyny maluja sobie na oczach?

Polecane posty

Gość gość
i też zaczyna zdanie of hehe? Dobraliście się inteletualnie

Gość gość
A co powiecie o Kresach księżnej Kate? Mnie się bardzo nie podobają.

ja zaczęłam robić kreski już 10 lat temu. Wtedy rzadko która dziewczyna nosiła taki make-up. teraz niestety co druga biega w takim makijażu.

Gość gość
jest różnica między zgrabną, cieniutką kreską, a między taką na pół gały

Gość gość
ja wolę te grubsze

Gość gość
glupie c**y zrozumcie ze pojecia nie macie jak zrobic dobrze taka kreske. 80% z was wyglada jak kretynki.

Gość gość
Wszystko zależy od techniki :)

Gość gość
w ten sposób możesz mówić do swojej matki. Poza tym z czasem nabiera się wprawy.

Gość gość
kolejnym waszym popisem jest tak zwane smoky gdzie wygladacie jak pandy wymazane weglem. i roz na policzkach jak ruskie baby ze wsi.zero pojecia jak dobrac kolor, gdzie malowac i jak modelowac

Gość gość
o, makijaż pandy też lubię, zwłaszcza ze śliwkowym cieniem :)

Ja się malować nie muszę w ogóle, więc nie wiem jak mozna twierdzić, że każdy wygląda lepiej z makijażem niż bez.

Gość gość
Lola - nikt się nie musi malować, to wybór

Owszem, ale ja nie potrzebuję nawet upiększenia, bo bez tego jestem śliczna, więc raczej mogę coś popsuć ;) nawet na sesjach mnie nie bazgrzą

A ja lubię te zdzirowate kreski, podkreślają oko. Najgorsze, że nie zawsze da się je równo zrobić xD a to i tak jedna z łatwiejszych rzeczy :p machniesz taką krechę i do tego potuszować rzęsy i tyle :p i ja też w gorące dni się w ogóle się nie maluję (nie dbam o siebie i takie tam xD). Z tym, że niepomalowane kobietki nie dbają o siebie to gruba przesada, a gdzie akceptacja własnego ciała? To tak samo jakby się powiedziało, że kobieta z nieogolonymi nogami też jest zaniedbana. A to są tylko głupie standardy jak "powinna" wyglądać kobieta, i te wszystkie idiotki oglądają telewizję i mają deprechę, bo ich ciało nie ma wymiarów 90-60-90, i jakiś cellulit niby jest (jestem kobietą i jakoś go nie zauważyłam, a tym bardziej facet tego nie zauważy :p), albo noszą te okropne szmaty, które są modne zamiast dopasować do swojej sylwetki ubrania. I te głupie baby robią to wszystko dla facetów albo boją się, że ktoś im w majtki zajrzy i zobaczy, że cipka nie wygolona... Panie nie dajcie się zwariować, i najważniejsze... PRZESTAŃCIE OGLĄDAĆ TELEWIZJĘ I CZYTAĆ TE G*******E PISEMKA, sięgnijcie po jakąś ciekawą książkę czy coś albo zagrajcie w planszówki :p i na koniec przepraszam za ten ból d**y :D