Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ośmieszyłam sie przed facetem

Polecane posty

Gość gość

Witam! Od jakiegoś czasu mój chłopak dziwnie sie zachowuje. Kiedyś powiedział do mnie per Magda, a ja przecież jestem Ania. Kolejnym razem widziałam że pisze z kims potajemnie na fb, i nie chciał się przyznać z kim.Zaczełam podejzewać go o zdradę Postanowiłam podpatrzeć jego hasło na fb. Chciałam sie tam zalogować ode mnie z komputera i nagle wyskakuje mi powiadomienie żebym wpisała kod który przyjdzie mi smsem. Myslalam że zapadne się pod ziemię. Chwile po tym zdarzeniu dzwoni Artur(tak ma na imie mój luby) strasznie wkur..ony ze po ch.j chciałam się zalogować na jego fb i ze doskonale wie ze to ja bo wyświeliła mu się miejscowość z której próbowano się zalogować. Minął już tydzień a on nadal jest zły. Poradzcie jak wyjść z twarzą z tej sytuacji

Gość gość
To proste. Zapytaj go kim jest Magda

piszesz że facet coś kręci po czym kalasz sie przed nim i modlisz o wybaczenie, masakra

Gość gość
Ciekawe kto powinien byc obrazony?

Gość gość
twierdzi że Magda jest koleżanką z pracy

Gość gość
Też czasami "używam" imion kolegów z pracy prywatnie ot takie małe przejęzyczenie Jeżeli Magda jest tylko koleżanką ok ale bądź czujna ;)

Gość gość
ale on teraz mysli że chce go szpiegować. Sama też nie lubie jak ktoś mnie inwigiluje

Gość gość
A potem się dziwcie że odchodzą bo was mają głęboko.... Szanuj się kobieto!!!! Napisz mu że dowiedzenia i że masz disc zagadek. Albo mówi prawdę albo niech spada! Jak nic nie zrobił to chcesz widzieć jego rozmowy z koleżanką proste!

Gość gość
bardzo ciekawa opcja, mnie juz kiedyś uratowała przed moim wiecznie podejżliwym facetem

Gość gość
To nie ty się ośmieszyłaś, tylko on. Gdyby nie grał z tobą w c/h/u/j/a, to by się tak nie w/k/u/r/w/i/ł. Kochający chłopak tak się nie zachowuje. Miej do siebie szacunek, nie bądź ze śmieciem.