Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieć neuronowa

not found

Polecane posty

Gość gość
to zależy ile masz lat

Gość gość
Do gość 22.12 Serio pytasz ile autor ma lat... Gościu jesteś ślepy czy głupi... Popatrz na stopkę.

Gość gość
No co mam ci powiedzieć drogi chłopcze, żebyś podszedł do dziewczyny i zapytał jej czy ma ochotę pójść z tobą na kawę. Słuchaj najprostsze teksty są najlepsze.

Przecież nie ma sprawdzonych tekstów na podryw, każdy taki typowy tekst jest sztuczny, jedyne co działa to luz i poczucie humoru, jak mi ktoś coś proponuje pół żartem pół serio to się zawsze z tym lepiej czuję, bo nawet jeśli nie mam ochoty kogoś poznawać i odmówię to wystarczy obrócić w żart i obie strony wiedzą, że nic z tego, a oszczędzają sobie niezręczności.

Gość gość
może tylko jedna uwaga nie pytaj dziewczyny w PRZYMIRZALNI czy pójdzie z Tobą na kawę ;)

Gość gość
Do gość 22.29. Słuszna uwaga. Taka babeczkę możesz najwyżej zapytać czy nie przytrzymać jej kotary.

miałem jedną która lubiła szkieletorów, a druga takich nieznosiła. Jak chcesz celowac w większość jak ja, to najlepiej być dobrze zbudowanym szczupłym facetem ale nie chudym. Masz czas, chódź se spokojnie na siłownie i jedz więcej

Gość gość
Np" siema stara choć na browara miś stawia dziś":-P

Nie zagaduj tylko porozmawiaj z Nią jak z kumplem. Czy zagadując do kumpla musisz się jakoś specjalnie zastanawiać co powiedzieć? www.hardcorowo.pl tutaj było kiedys pare dobrych, chamskich tekstów na zagajke :P

Gość gość
Np. hej mała albo zapytaj się co u niej słychać

Gość gość
A ja nie miałam w ogole powodzenia u facetów, pomogły mi dopiero feromony ( zamawiałam z pherowin.pl) teraz w końcu moje Zycie seksualne wygląda tak jak zawsze chciałam.