Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę SIEBIE!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
A co do celi, to właśnie zdanie prawa jazdy mam wrażenie, ze pomogłoby mi (wiele by opisywać, ale naprawdę..) To jest w ogóle takie moje marzenie od paru lat.. Tylko z taka niewiara w siebie i swoje zdolności manualne, inteligencję etc. nie będzie łatwo.. ale na pewno spróbuje, jak będę mieć kasę. Mam nadzieje, że nawet jak coś będzie szlo nie tak, nie załamię się.

Gość zadowoloony
i masz rację,nie załamuj się,najgorszy jest lęk przed porażką,paraliżuje bardzo,nawet jak się nie uda to dalej próbuj.jesteś wartościową,miłą osobą i wierzę w Ciebie.Pozdrawiam i trzymaj się. :)

Gość gość
up

Gość gość
Kto tutaj upuje moj watek? Masz tak samo ? :)

Gość zadowoloony
sporadycznie się zdarza :)

Gość zadowoloony
up :D

Gość gość
Ja mam tak samo, jestem w d***e Brak motywacji, samopoczucie gowniane.

Gość gość
Cele chodza mi po glowie, gdzies kraza, ale ciezko zrealizowac. Przez co upada moje samopoczucie i ciezko wyrwac sie z tego.

Gość gość
Jesli chodzi o prawko to chcialabym ale czuje sie za slaba do tego. Opozniony refleks, czesto w stresie robie cos niewytlumaczalnego.

Gość gość
No to ja kochana mam identycznie! Ale właśnie mi odpisali z pracy na zbiorach, zastanawiam się czy nie jechać.. I nie popracować chociaż ten miesiąc. Akurat będzie na prawko i wyjazd do babci (miałam ja odwiedzić, ale olałam sprawę zupełnie jak rodzina niedawno jechała). Chociaż trochę się boje, bo to jest z zakwaterowaniem, 300 km stad - i boje się nie tyle, co pracy, co uczciwości tych ludzi. Ale zobaczymy, prosili, żebym jutro do nich zadzwoniła.

Gość gość
up

Gość gość
A to w Polsce? Ile placa?

Gość gość
W Polsce. 10 zl za godzinę jeśli chodzi o zbiór ogórków ale właśnie pogadałam z bratem i jego kolega jest właśnie na ogórkach w Niemczech.. kazałam mu do niego zadzwonić :) Moze coś się uda :)

Gość zadowoloony
Dodam,że odczucie wypalenia,pustki pochodzi ze zmęczenia psychicznego,postaraj się nauczyć odpoczywać w ciszy.Półóż się na łóżku lu b usiądz na krzesle,zamknij oczy i wsłuchaj się w cisze rozkoszując się słodkim spokojem.Odrzuć myśli,niech Cię nie rozpraszają.Trzeba umieć słuchać swojego oraganizmu i nauczyć się odpoczynku aby mieć siłę do codziennych czynności :)

Gość gość
Jezus, zabijcie mnie :) dostalam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjna do takiej fajnej pracy. W zasadzie nigdy nie byłam na poważnej rozmowie kwalifikacyjnej, przyjecie do poprzednich prac było ciut na innych zasadach (a nie, raz byłam na rozmowie, ale nie była tak oficjalna, spotkanie z gościem w knajpce, a i tak stres był wielki, miał sie odezwać i już się umawialiśmy konkretnie na pewne rzeczy - nigdy nie zadzwonił..) Ja się bardzo boje spraw urzędowych i oficjalnych spotkań. Dostaje zawału.. Nie wiem, jak ja kogoś mam przekonać, ze się nadaje na stanowisko hostessy (a pracowałam już tak, i sama praca mnie tak nie stresuje, co proces rekrutacji na nią.. ), skoro na sama myśl o tej rozmowie mam mdłości i mało nie umieram. Stres ogromny, wielokrotnie większy niż na co dzień wśród ludzi.

Gość gość
rozumiem Cię bo dla mnie też procesy rekrutacji są gorsze :O wiec jak sie tu gdziekolwiek dostać skoro ma sie problem z przejściem rekrutacji :P

Gość gość
Chyba się naćpam tabletek uspokajających :D

Gość gość
:

Gość gość
pomyśl sobie że jak Cie nie przyjmą to nic strasznego sie nie stanie,więc może nie warto sie tak przejmować dasz radę :)

Gość zadowoloony
relanium dobre albo hydroksyzyna(najlepiej) 50 mg :D

Gość gość
U mnie się sprawdza zolpic :)

Gość zadowoloony
wez tabletki uspokajające i połóż się,staraj się nie myśleć,odrzuć wszelkie myśli,zobaczysz jak serce się uspokoi :)

Gość zadowoloony
Niepokój pochodzi z nieumiarkowanej żądzy pozbycia się doznawanego zła lub nabycia spodziewanego dobra. A jednak nic bardziej nie pogarsza zła i nie oddala bardziej dobra, jak właśnie niepokój i pośpiech. Ptaszki zaplątują się w sidłach i w sieci przez to, że gdy w nie wpadną, zamiast się z nich pomału wydobywać, szarpią się i trzepocą, a przez to coraz się bardziej wikłają. Pokusa niepokoju – św. Franciszek Salezy

Gość zadowoloony
spokój jest najważniejszy,zawsze trzeba do niego dążyć :)

Gość gość
zadowoloony jesteś super,bije od Ciebie ciepło i miłość ciesze się,że istnieją tacy ludzie jak Ty :)

Gość zadowoloony
dziękuję za komplement :)

Gość gość
:)

Gość gość
dasz rade :)

Gość gość
idzsie lecz!!!!!