Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ellani

Przegladam facebooka i widze jakich kobiety maja przystojnych facetow

Polecane posty

Gość ellani

Troche mi zal, moze nawet bardziej niz troche :( ja zadnego nie mam a co dopiero takich przystojniakow. Nawet takich nie spotykam. Przegralam zycie, w tym wieku moim juz nikogo nie poznam :(

Gość gość
mi sie kilku facetow podoba ale nic z tego nie bedzie.

Gość ellani
Nie wiem, czy tu wypada wklejac szczerze mowiac...

Gość gość
no dawaj jakiś profil. Przecież Twoje znajome i tak tego nie czytają. Chętnie zobaczymy czy to rzeczywiście są przystojniacy.

na fb same piękności, sweet focie pod odpowiednim kątem itp. niewiele to ma wspólnego z rzeczywistością.

Gość ellani
Napisalam i mi wcielo moj post - szukam, bo nie moge teraz jak na zlosc znalezc. Pozamykalam sobie tamte profile jednym kliknieciem myszy ;/ No i to nie sa moi zadni znajomi tylko losowe profile z fejsa.

na fejsi wszyscy szczęśliwi, piękni i w ogóle ale to pozory, kreowanie rzeczywistości a nei rzeczywistość.

Gość ellani
www.facebook.com/ profile.php?id= 100001784794962&fref=tl_fr_box&pnref= lhc.friends oo tu ładny, tylko spacje pousuwac

dla mnie przeciętna para. Może lekko powyżej przeciętnej ale ta laska nie odstaje od niego na centrymetr. Z urody są sobie równi

Gość ellani
www.facebook.com/profile. php?id=18474 71776&ref=br_ rs tu

Gość gość
serio? ona ma popularny typ urody, myslaam ze facetom sie takie podobaja

na tym linku to dziewczyna jest bardzo ładna, generalnie to para o podobnej urodzie albo nawet dziewczyna ładniejsza. Nie ma tu dysproporcji o której piszesz w temacie.

Gość gość
to raczej te laski sa ladne a nie faceci :D

Gość ellani
No ta dziewczyna tez ladna, masz racje. Tu: www.facebook.c om/lukasz.de bski?ref= br_rs

Gość gość
Nie piszesz że czujesz się samotna bo nie masz z kim iść na spacer, że samotna bo nikt Cię nie przytula, tylko że przegrałaś życie - i to wniosek po oglądaniu facebooka. Blondynka?

Gość ellani
Ja tylko napisalam, ze ja nie spotykam takich ladnych i ze jestem stara juz i na pewno nie spotkam.

Gość gość
wiecej jest ladnych kobiet

Gość gość
Ja mam 330 znajomych na FB, z czego pewnie z 200 znajomych to dziewczyny i wg mnie żadna nie ma przystojniejszego faceta niż ja :P A mam wiele ładniejszych koleżanek ode mnie, co więcej, nieraz atrakcyjna dziewczyna jest z facetem o naprawdę nieciekawej urodzie. Nie patrz tak na wygląd, bo najważniejsze, co jaki facet ma charakter.

prawda taka że w polsce są ładne dziewczyny, naprawde fajne laski a przystojnych facetów deficyt.

Gość gość
Brunetos - zgodze sie, ze dziewczyny, zwlaszcza te mlode to teraz chodza zadbane/zrobione itd i sa ladne ogolnie. Ale faceci mlodzi tez o siebie dbaja.

Gość gość
kilku facetow mi sie podoba na fb.

Gość gość
najpierw musi sie podobac wyglad a potem charakter.

Gość gość
Ogólnie Polki mają ładne buzie, świetne figury, ale często tragiczny styl, naprawdę w złym guście - solarium, tipsy, przedłużane rzęsy, mocna henna brwi, obrzydliwa platyna na głowie albo niebieskawa czerń, zamiłowanie do podróbek, jest to szczególnie widoczne na prowincjach, bo w większych miastach dużo dziewczyn ma zachodni styl z klasą, ale za to tam są już mega blachary z pełniejszym portfelem, przesadzają z liposukcjami, plastyką ramion, powiększaniem ust, podnoszeniem biustu... Mieszkam za granicą i naprawdę tutaj dziewczyny nie są zazwyczaj pięknościami, ale naprawdę przyjemnie się na nie patrzy, bo są w dobrym guście i miło się ich słucha, bo mają zainteresowania, a nie tylko chlanie jak w PL.