Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przekręcanie na brzuszek kłopot pomocy

Polecane posty

Gość gość

Moja 4 miesieczna córeczka nauczyla sie przekrecac z plecków na brzuszek i o ile sprawilo nam to poczatkowo wiele radosci tak teraz jestem przerazona bo doslownie 20 minut temu spala na pleckach tak teraz zajrzalam do lozeczka a ona lezala na brzuszku i cale szczescie ze miala smoczek bo by sie udusila chyba. Nie moge przeciez calych nocy czuwac przy lozeczku teraz czy sie przekrecila czy nie zeby nie bylo tragedii bo musialam wrocic do pracy i tez musze spac czasami. Takto z przesypianiem nocy nie mialysmy zadnego problemu teraz ona sobie spi a ja siedze i co chwile zagladam do niej czy znow nie jest na brzuszku a o 4:30 czeka mnie pobutka do pracy ... poradzie co zrobic zebym ja miala poczucie ze mne malenstwo jest bezpieczne blagam . Odrazu mowie spanie z nia w moim lozku odpada bo nie chce jej przyzwyczajac do mojego lozka zeby potem nie bylo problemow

Gość gość
Pousuwaj wszystkie zbędne rzeczy z łóżeczka. Pieluszki, kocyki, podusie i ochraniacz. Ja tak robiłam :) no ale wiesz, mój ma trzy lata i ... Ciągle patrzę czy oddycha haha

Gość gość
Wszystko oprocz ochraniacza ma usuniete zreszta nie miala podusi ani miskow Boje sie ze stanie sie cos zlego gdy ja zasne a ona w nocy przekreci sie glowką w materacyk boje sie ze sie udusi

Gość gość
Ale przecież to odruch. Jak się zacznie dusić to odwrocie głowę. To nie noworodek ze nie umie. Moj syn np od urodzenia śpi na brzuchu bo inaczej się budzi co parę minut.