Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham go ale nie moge z nim byc

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chłopakiem parę ms , strasznie namotal mi w głowie i jestem pewna ze go kocham ... Rzecz w tym ze on brał narkotyki jak się poznaliśmy , mówił że przy mnie nie będzie brał ale była sytuacja w której musiał wziąć przy mnie .. później zdarzało się to częściej . Teraz niby je dla mnie rzucił , ciągle powtarza ze mnie kocha i beze mnie nie da rady wytrwać . Jestem osobą która myśli przyszlosciowo i nie wyobrażam sobie życia z narkomanem i leniem a z tego co wiem takie osoby się nie zmieniają . On brał 5 lat i nie jestem do końca pewna czy dalej tego nie robi do tego cały czas mnie oszukuje . Bylam w niego wpatrzona jak w obrazek ale kiedy zostawił u mnie w domu prochy i przez niego spędziłam cały dzień na komisariacie to zaczęłam tracić zaufanie do niego .Jak jestem z nim nic innego nie potrzebuje i kocham go ale nie mogę z nim być ...

Gość gość
nie zawracaj sobie nim glowy

Gość gość
Łatwo powiedzieć ... Czasem jestem pewna ze to już koniec ale gdy tylko się z nim spotkam to nie mogę ...

Ty sobie dziewczynko nie zdajesz w ogóle sprawy co to znaczy kogoś kochać.

Gość gość
z powodu zostawnienia prochow spedzilas czas na komisaricacie ,to co paly same wyweszyly ,ze cos tam masz czy donioslas

przeteleportowali się do jej mieszkania wraz z radiowozem, niczym w spocie "oddalam to pytanie"

Gość gość
oddalam oddalenie

Gość gość
Nie .. On je u mnie zostawił .. dlatego ze handluje . Pewnego razu jechał po mnie i miał kontrolę znaleźli u niego a że ja cały czas próbowałam się do niego dodzwonić bo spieszylam się do banku zapytali kto to i powiedział że dziewczyna więc przyjechali i do mnie .

Gość gość
Lola 88 . Nie musisz być taka wredna . Potrzebuje rady bo nie wiem co mam już zrobić .

Gość gość
czyli zgodzilas sie by tam je zostawil ,a zarazem godzac sie na konsekwencje

Gość gość
No tak , to wiem .. po prostu głupio postapilam , jestem tego świadoma , tylko dlaczego mnie na to naraził . Chodzi mi o to czy mam mu dac jeszcze szanse czy zacząć wszystko od początku . Przyjaciele mówią że to nie ma sensu bo takie osoby się nie zmieniają ale moim zdaniem nie powinno się tak skreslac innych chodź z drugiej strony boję się w to angażować bo jeśli początki już są takie to co będzie dalej

Prawda jest taka, że jak się kogoś kocha to się z nim jest mimo wszystko (no chyba, że dana osoba ma cię gdzieś lub zdradza - jeden chu*). Ale z tym przyjazdem do ciebie to dołożył do pieca. Po co mówił kto dzwoni i podawał adres? Hahahah przeciez nie musi. Ale pała. Pewnie ćpa mocarza albo jakąś fetke z trutką na szczury. Całkowicie niepoważne to.

Gość gość
fake.