Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obwisle worki zamiast piersi

Polecane posty

Gość gość

mam ogromny problem z piersiami. zawsze bylam szczupla i mialam duze piersi w wieku 19lat urodzilam dziecko z 50kg przytylam do ponad 70. po ciazy i karmieniu moje piersi troche zmalaly i stracily duzo na jedrnosci. niestety kilogramy na udach i brzuchu pozostaly. teraz mam 22 lata i 4 miesiace temu zaczelam intensywnie cwiczyc. waze teraz 54kg. nie jest to waga sprzed ciazy ale mam szczuple a zarazem umiesnione i jedrne cialo co bardzo mi sie podoba. niestety moje piersi to jakas masakra. przed ciaza obwod biustu ponad 100cm teraz ok. 70 a pod biustem 65. zostaly mi dwa puste worki skory z rozstepami. moje piersi nawet ladnie nie wygladaja w staniku bo jest to na prawde sama wiszaca skora. nie idzie tego w zaden sposob ukryc pod zadnym stanikiem. skora ciage wypada. nie ma mowy o noszeniu jakich kolwiek bluzek nawet z najmniejszym dekoldem stasznie zle sie z tym czuje. nie dosc ze wyglada to na prawde okropnie to na dodatek jest strasznie niewygodne. ta skora ciagle mi wypada spod stanika milion razy dziennie musze to poprawiac jest to bardzo uciazliwe przy najmniejszych czynnosciach czuje straszny dyskomfort i uwieranie. nie radze sobie juz z tym. przez to ciagle poprawianie skory w staniku chodza ciagle rozdrazniona calymi dniami tylko o tym mysle. mam dopiero 22lata a wygladam i czuje sie tragicznie. jak ogladam zdjecia dziewczyn ktore poddaly sie operacji powiekszenia piersi to z kazda z nich zamienilabym sie z wielka checia na te piersi chociazby sprzed operacji. nawet kobiety starsze nie maja takich workow jak ja. wiem ze nie uratuje mnie nic innego jak operacja ale nie mam na to kompletnie skad wziazc pieniedzy. i nie wiem w sumie po co ja tu pisze. chyba potrzebowalan sie tylko wyzalic.

Gość gość
Zeszłaś z 65L na 65AA i straciłaś kompletnie gruczoły w piersiach?? bo jeśli tak, to oznacza jakiś duży problem zdrowotny, hormonalny, i od wizyty u lekarza trzeba zacząć. A wypadanie spod stanika niezależnie od wielkości i stanu piersi oznacza, że ten stanik ma obwód dużo za luźny i trzeba siegnąć o taki o 10-15 cm mniejszy).