Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojny facet, kobiety mnie nie chcą

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, Mam 25 lat. Gdy spodoba mi się jakaś dziewczyna bez skrępowania się podchodzę i jestem pewny siebie. W dodatku mam fajne auto i jestem przystojny - nie raz to słyszałem. Nie jestem jednak zadumanym w sobie narcyzem, a normalnym kolesiem, który chce mieć fajną dziewczynę - charakter przede wszystkim, ale wygląd również się dla mnie liczy, ale już mniej. Czy kobiety boją się takich facetów, że nie będą mogły ich przy sobie utrzymać? Że poleci za inną, bo może mieć "każdą". Czy też jakaś inna łatwo go zmanipuluje i wylądują w łóżku? Nie będę czuły się komfortowo z zbyt idealnym facetem? Po co zadaję takie głupie pytania? Z moich doświadczeń z kobietami wyciągam wnioski i staję się co raz lepszy. Niesamowicie brakuje mi tego, by spotykać się z jakąś dziewczyną, troszczyć się o nią, martwić, pomagać jej, by miała we mnie wsparcie itd.... Kobiety jednak traktują mnie jak podrywacza, ponieważ zbyt dobrze układa mi się gadka z nimi. Jednak ja jestem zwyczajnie sobą. Mam z tym duży problem, na prawdę. Poradźcie coś. :)

Gość gość
nie mozesz miec kazdej , nie masz nawet jednej zejdz na ziemie

Gość gość
Chodzi o to, że jestem dość wybredny. Gdy jednak ktoś mi się spodoba, to zawsze jest coś nie tak: albo jest zajęta, albo traktuje mnie jak kolegę itd... Atrakcyjne kobiety mają łatwiej pod tym względem. Chociaż do atrakcyjnych kobiet nie wielu podejdzie.

Gość gość
Kobiety tez sa wybredne byc moze to jest powod braku partnerki.

Gość gość
Ok, ale ja nigdy nie zaczynam znajomości od tego, że ma to iść w stronę związku. Po prostu, chcę się poznać i tyle. A kobiety od razu traktują mnie jak podrywacza.