Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nachalny prostacki ciapak, boje sie isc do pracy.

Polecane posty

Gość gość

Otoz jest piekna pogoda wiec do pracy chodze na pieszo (smiesznie to brzmi :) ) przez park. No i od poniedzialku mniej wiecej w polowie mojej drogi mijam chlopaka na rowerze, po twarzy widac ze to jakis ciapaty, zapewne turek albo maroko (tu gdzie mieszkam jets ich pelno) No i tak -w poniedzialek jak mnie zobaczyl po raz pierwszy, tylko sie gapil -we wtorek za mna zagwizdal .. -w srode juz z daleka jak mnie widzial to cieszyl banana i oczywiscie jak przejechal to prostacko zagwizdal -dzis jest czwartek i, jak zwykle jechal z tym swoim glupim usmieszkiem i.. o malo co nie wjechal we mnie rowerem. Wygladalo to jakby specjalnie chcial mi zajechac droge ale mialam refleks i odskoczylam i poszlam dalej. On sie zaczal smiac tylko. Boje sie bo jak tak dalej pojdzie, jutro moze znow bedzie chcial mi zajechac droge i jak nie uskocze to mnie potraci :/

Gość gość
daj mu dooopska i po problemie, wszyscy wiemy ze masz na niego ochote a nie na polaczka

Gość gość
Nie masz jakiegoś kolegi, z którym możesz iśc przez ten park? złapie ciapaka i będzie po sprawie. Dlaczego nie powiesz mu, żeby się odpierdolił? Zniszcz go jakimś tekstem "czego się na mnie gapisz brudny psie o kolorze gówna"

Gość gość
Oni lecą na Polki, bo Polki sa latwe i chetnie im dają, podziekuj swoim polskim rodaczkom hehehe

Gość gość
Obrzuc go wieprzowina.

Gość gość
No wlasnie nie mam kompletnie nikogo, kto szedlby o tej porze w tym kierunku. Nie chce startowac do niego od razu z wyzwiskami, nawet nei wiem, czy on zna niemiecki.