Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci, czy jeśli kobieta zrobi wam loda podczas pierwszej wspólnej nocy

Polecane posty

Gość gość

To będziecie zadowoleni, czy uznacie ją za dziwkę?

Gość gość
kobieta marzenie

Gość gość
Tylko kobieta może zadać takie pytanie i tylko kobieta odpowie że uznamy za dziwkę.

Gość gość
no ja musiałbym się zastanowić :P ale byłbym zadowolony, z resztą jak każdy facet. prawda? ;)

Gość gość
Skoro noc wspólna to i seks pełnowymiarowy w obie strony. I nikt mnie od dziwek nie zwyzywał.

Gość gość
Chajtnal bym sie od razu. Jeszcze tej nocy :)

Gość gość
Myślę że ta laska jest za młoda na takie zabawy.

Gość gość
ja bym się cieszył i odwzajemnił minetką

Gość gość
Ale dlaczego W NOCY? To jakby jakoś w ukryciu, z niepewnością czy dobrze robi. W dzień. Spójrz mu w oczy, pokazując tymi oczyma, co do niego czujesz. Skoro nie jesteś pewna jego reakcji, to powiedz mu coś mniej więcej takiego: Chcę ci zrobić coś bardzo przyjemnego. Nigdy tego nie robiłam (nawet skłam, w miłosnych grach wolno!), ale tobie chcę. Chcę widzieć w twoich oczach, jak przyjemne jest to, co ci zrobią. Patrz na na moje usta, którymi to zrobię. I powolutku zacznij przyklękać, ciągle patrząc mu w oczy. POWOLUTKU to dlatego, żeby miał czas na ewentualne powstrzymanie ciebie. Jest bardzo możliwe, że będzie się obawiał, że jednak robisz to z ukrywaną odrazą. JEŚLI CIĘ NA TO STAĆ, to możesz bardzo silnie dotrzeć wtedy do jego serca. Przysłowie: "do serca mężczyzny przez żołądek" jest rozumiane jednostronnie, a tak naprawdę siłę pioruna ma przy TWOIM żołądku. Szczególnie gdy POTEM będzie widział miłość w twoich oczach, a nie buzię wykrzywioną, jak po zjedzeniu cytryny.