Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakończyłam relacje z facetem z powodu

Polecane posty

Gość gość

odrażającego zapachu intymnego:( Jest czystym facetem, ale zapach tej wydzieliny powoduje u mnie odruch wymiotny...jest b. ostry. Miał wcześniej zabieg w ok.intymnych, może to z tego. Wiem, że byłoby mu przykro, ze się brzydzę, ale nic na to nie poradzę, no nie mogę. Nie byłoby udanego sexu przecież:( czy to jest normalne? Czy niektórzy tak mają:(

Gość gość
Nic na sile...musle,ze jest to mozliwe...

Gość gość
ale szczerze mówiąc to go nie kochałaś, ile się znaliście?

Gość gość
Ciekawe, czy twoj zapach intymny jest dla niego przyjemny?

Gość Laura2777777
No dla mnie u faceta takie rzeczy jak zapach,głos ,dotyk, skóra są bardzo ważne, nie ma się na nim wpływu ,ale decycują w duzej czesci czy mi sie podoba czy nie. Nawet jak jest super przystojniakiem, inteligentnym itd, a cos z tych rzeczy nie bedzie mi pasowało to raczej nie bede sie z nim spotykac

Gość gość
Znaliśmy się pol roku. Myślałam, że się przemogę. Co do mojego zapachu, to sam stwierdził, że jestem "bezwonna", :-)ja odebrałam to tak, że to szkoda...Tak jakoś powiedział to z grymasem

Gość gość
faktycznie nie jest dla ciebie, jesli bylaby chemia miedzy wami i on bylby dobry jako potencjalny ojciec twoich dzieci to jego zapach bylby dla ciebie pociagajacy :P

Gość gość
Też tak myślę. Niejedna by go została, zaradny, pracowity wybudował dom, bez nałogów i dość fajny, wysoki. No ale niech będzie szczęśliwy z inna. Aż żal, że to spowodowało, że musiałam się wycofać. Jestem uczciwa przynajmniej.

Gość gość
Niejedna by z nim została, oczywiście-poprawka.

Gość gość
Nie obwiniaj się, bez sensu byłoby się zmuszac, skoro coś nie grało. Może on się źle odżywia, może jest na coś chory (grzybica?), a może po prostu tak ma. Jedno jest pewne - wasze życie seksualne prędzej czy później ległoby w gruzach, więc to i tak nie miało sensu.

Gość gość
Też tak myślę, po co miałabym siebie i jego oszukiwać. Ja myślę, że coś jest jednak na rzeczy. No tak intensywny zapach? Miałam partnerów 2, byłam w związku, ale tego zapachu nie mogłam znieść. Jak nie urok, to przemarsz wojsk:(

Gość gość
Pół roku? a ogólnie jakaś bliskość was łączyła? nie było nigdy seksu? pół roku to nie mało wcale w takim czasie człowiek może się bardzo mocno zakochać...

Gość gość
skoro tego nie akceptowałaś to nie rozumiem że tyle czasu trwała decyzja o zerwaniu. Jeszcze rozumiem tydzień się zastanawiać ale pół roku!!!

Gość gość
Byliśmy na odległość, nie często widywaliśmy się. Ja sporo podróżuje, taka praca, stad ten czas.

Gość gość
ale chociaż się całowaliście?