Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Magia, rytuały, ochrona... polecam

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Parę dni temu natrafiłam na kogoś, kto bardzo mi pomógł. Pewnie wiele osób pomyśli że kretynka, naiwna, grzeszna itd ale ja w magie wierze i wiem, ze wiele ludzi tez w nia wierzy. Polecam tego pana: trismegistospl@gmail.com z całą pewnością jest "ludzki" i podchodzi do każdego (przynajmniej tak było ze mną) bardzo indywidualnie. Kieszeni też nie zdziera ;D pozdrawiam :) A Wy macie jakies doswiadczenia z innymi?

Gość gość
Ja teraz całkowicie wierzę w moc uroków miłosnych. Dzięki urokowi odzyskałam chłopaka chociaż sytuacja była naprawdę beznadziejna. Rytuał odprawiłam samodzielnie i podziałało po 6 tygodniach. Dziewczyny nikt nie zrobi tego lepiej niż wy same. Mogę wam podpowiedzieć jak to wyglądało, piszcie na monia-gruszecka@tlen.pl będę miała tylko chwilę to odpiszę.

Gość gość
Idź się wysrać .

Gość gość
Zapraszam na wróżbę na miesiąc MARZEC. Płacisz ile chcesz :-) Zapraszam również na rozkład całoroczny, we wróżbie zawieram miłość, karierę, finanse, zdrowie, można też zadawać konkretne pytania. Koszt 50 zł. godofrainbow@o2.pl