Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta z którą się spotykam

Polecane posty

Gość gość

Chyba umawia się z innymi :( dzisiaj się przekonam czy nie mam racji, mam złe przeczucia co do niej niestety :(

to nic takiego. Moja siostra spotykała sie jednocześnie z sześcioma facetami żeby zobaczyć który jest fajniejszy

taka kolej rzeczy, wybieracie kobiety jakie wybieracie a potem marudziecie że ona jest dla mnie zła.

Gość gość
No spoko widocznie takie czasy... ja tego nie toleruje i tak nie robię :( przykro mi bo mam wrażenie że dziś zgarnę od niej "kosza"... po prostu mam złe przeczucia...

fiku ty nie maz jakiegokolwek doswiadczenia w tych sprawach wiec nie zabieraj glosu... :P:)

nie takie czasy, tylko taką kobietę wybrałeś. Jakoś takie typowe że faceci wybierają łatwe a potem narzekają że te dają innym.

Gość gość
fikuMikuu - to nie jest jakaś super piękność, ale brzydka też nie jest, po prostu przeciętna, miła, fajna tyle że ja jej chyba nie odpowiadam... :( bo inaczej by nie szukała innych prawda?

Gość gość
fikuMikuu - nie spałem z nią spotykam się od miesiąca w weekendy ale chyba po ostatnim spotkaniu coś się popsuło bo jest zrezygnowana, mało się odzywa... :( chyba zbliża się koniec... :(

no cóż, tak bywa, że ta druga osoba moze nie być zainteresowana, piszesz że jest znudzona, albo możesz wtedy walczyć, żeby nie było nudno, gdzie zabrać itp. albo odpuścić.

"fiku ty nie maz jakiegokolwek doswiadczenia w tych sprawach wiec nie zabieraj glosu... jezyk.gif" miałeś mi podesłać kilku brunetów i się nei doczekałam ;)

Gość gość
fikuMikuu - nie jest znudzona, spotkania były super. Chcę walczyć bo jednak nie olała mnie od razu więc mam szanse i to spore tylko jestem smutny że ta znajomość nie rozwinęła się choćby na tyle żeby sobie innego nie szukała. Dowiedziałem się w sumie przez przypadek że się z kimś chce umówić (jeszcze do tego nie doszło). Dzisiaj się dowiem czy się spotka z innym czy nie ale niestety mam złe przeczucia :(

Gość gość
A skąd wiesz że ona nadal szuka?