Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu mamy których dzieci 2 letnie jeszcze budza się w nocy i nie chca spać

Polecane posty

Gość gość

jw

Gość gość
moj synek przez 3 lata sie budził, przeszło z czasem

Gość gość
Moja corka ma 20mce I caly czas sie budzi najgorzej jest jak jest chora!

Gość gość
Ale budza się i spią dalej czy nie chca spać? moja córka ma 14 mies i budzi się np. o 2 w nocy i nie spi do 6 . A mojego brata córka budzi się np. o 4.00 i już nie śpi do rana

Gość gość
Mój też się tak do 1.5 budził, że ciężko było uspac, potem budził się nad ranem i przychodził do mnie na spiocha i spał w nogach :). Teraz spoko, ale krótko śpi. A bywało że budził się co godzinę

Gość gość
Moja 20 mce corka budxi sie w nocy to slbo chce wody jak byly te upaly albo mleko, ale z regoly spi dalej , zasypianie trwa do 1, 5h lub godzine, teraz jest chora to jeszcze gorzej ! Ja mam inny problem karmie I moja corka traktuje piers jako smoczek!

Gość gość
Moj 18mcy budzi sie,kilka razy,popłakując kręci się,ale ja nie wstaje tylko czekam az sam usnie, jak byly upały to podawalam mu wode ale nie mowilam nic do niego,wypil,poglaskalam po główce i kładłam sie,on pokręcił się i zasnął ale jak ząbkował to bralam go w nocy do siebie bo jak sie rozdarł to nie chcial się za nic uspokoić,ze mna spi zawsze dłużej rano,ale takich nocy bylo raptem kilka

Ja to mam szczęście chyba, moja córka ma 2 miesiace i od 2 tyg życia przesypia całe noce.