Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy trudno jest zorganizować zagraniczną wycieczkę do egzotycznego kraju

Polecane posty

Gość gość

Cześc. Czy ktoś z Was był może w takiej podróży ? Chciałabym się wybrać ale nie wiem czy sobie poradzę.

Gość gość
sama jedziesz?

Gość gość
Nie w ogole nie jest to skomplikowane w obecnych czasach kiedy wszystkie informacje i roznorakie uslugi dostepne sa przez internet. Wlanie wrocilam z Malezji i Singapuru bylam tam sama Wczesniej bylam w Indiach i na Sri Lance

Gość gość
14:44 a mozesz napisac ile masz lat i jak dlugo tam bylas? :) Ja nie jestem autorka tematu, ale tez planuje wybrac sie sama do Azji i jestem bardzo ciekawa

Gość zapelka2
Ja byłam w Pekinie oraz w Bangkoku. I nie , nie jest trudno to zorganizować.Ważne aby znać angielski oraz mieć znajomych bo jednak na pierwszy raz samemu nie polecam się wybierać. Najważniejsze to znaleźć tani bilet.Obecnie KLM ma dobre ceny: http://klmf.ly/1zjSJuk Możesz sobie zerknać. Loty tak po ok 2 tys. złotych liniowe w dwie strony.Niby na Fly for free można znaleźć trochę taniej ale to loty z dnia na dzień a lepiej jest sobie taką wycieczkę zaplanować.

Gość figlufka
ja jednak uważam, zę wszystko jest kwestią indywidualną, nie każdy ma czas i głowę do tego, żeby na własną rękę organizować sobie wycieczkę tym bardziej do egztycznego kraju. ja jednak jestem wygodna i wolę zapłacić i niech biuro za mnie wszystko pozałatwia. urlop to jest czas relaksu i beztroski, nie chcę podczas urlopu martwić sie czy wszytsko załatwiłam czy o niczym nie zapomniałam, wolę lecieć na gotowe., bo po co mam się niepotrzbenie denerwować

Gość elarr
Dla mnie nie jest to łatwe bo nigdy nie wiem gdzie i jakie biuro podróży wybrać:( nie mam swojego zaufanego a wy macie?