Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do singielek po 35 roku zycia

Polecane posty

Gość gość

Czy sa wogole takie? ;.) Skonczylam niedawno 36 lat :( i nadal jestem solo. Jakos do tej pory nie mialam z tego powodu kompleksow. Ale niedawno zmienilam prace i tam sa prawie wszyscy mlodsi od mnie i w zwiazkach. Powoli zaczynam czuc sie jak donozaur i mysle, ze wszystko co najlepsze jest za mna :( Mysle, ze raczej bedzie ciezko mi kogos znalezc, bo rozwodnika z dziecmi nie chce, a w mojej grupie wiekowej wszyscy sa zajeci. Jak radzicie sobie z samotnoscia?

Gość gość
nie wiem czy sie zaliczam bo mam dziecko 15 letnie ,jestem sama od 10 lat i NIE CHCĘ tego zmieniać. Jestem szczęsliwa w swojej samotności

Gość gość
ja nie mam 35 ale mam 27 i sama bez perspektyw na jakikolwiek związek. Tak jak Ty nie jestem zainteresowana rozwodnikami z dziećmi. Nie wiem co robić. Cały czas się nastawiam do bycia samej do końca życia. To smutne no ale co poradzić. :(

Gość gość
ale masz przyjemniej dziecko a mnie póki co żaden facet nie chciał na żonę co dopiero na matkę ich dzieci :( Nawet myślałam kiedyś ze dobrze by było wpaść, ale nawet w tym mam pecha :/