Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nenikena

Kontrowersyjne uzdrawianie

Polecane posty

Gość Nenikena

Jeżdże do pewnego uzdrowiciela poleconego mi przez kuzynkę. Facet zajmuje się neutralizowaniem negatywnej energii, którą człowiek podobno kumuluje w sobie. Kuzynka twierdzi, że bardzo pomagają jej te zabiegi, czy też seanse, jak należałoby właściwie nazwać, choć nie są one najtańsze. We mnie jednak nie cena wzbudza największe kontrowersje, ani rzekoma skuteczność tych zabiegów, czy też jej brak skuteczności, bo sama już nie wiem czy to coś pomaga, czy nie. Chodzi o to, że aby fale uzdrowiciela działały muszą działać bezpośrednio na organizm, a to wyklucza jakąkolwiek barierę w tym i odzież. Przy pierwszej wizycie nie byłam tym zaskoczona, bo kuzynka mnie ostrzegała, że uzdrowiciel wymaga zdjęcia całości odzieży. Myślałam, że to jak z nagością u lekarza. Czasami u lekarza też muszę odsłonić piersi czy podbrzusze i nie widzę w tym nic nadzwyczajnego. Ale tu jest trochę inaczej. Po pierwsze, muszę być cała naga. Po drugie, jak energetyzuje mi podbrzusze (staramy się z mężem o dziecko) to on każe mi nie tylko stawać w szerokim rozkroku i rozchylać palcami wargi sromowe ale przykłada dłoń bezpośrednio do krocza. Na moje pytanie czemu nie zakłada rękawiczek odpowiedział, że każdy materiał, w tym i guma, osłabiały by jego energię. Wszystko ładnie pięknie ale co jeśli on inne kobiety też tak dotyka? A jeśli któraś ma grzyba? Przecież on tego grzyba może przenieść i na mnie. W poczekalni widziałam też inne kobiety. Powiedziałam o tym kuzynce, a ta do mnie - no co ty, przecież to uzdrowieciel, on leczy choroby a nie przenosi. Teraz sama już nie wiem co o tym sądzić. Moje obawy są słuszne czy może przesadzam i jest tak jak mówi kuzynka?

Gość gość
Chodzisz do zboka, wiesz o tym?

Gość gość
ciekawe co na to Twój mąż, że dajesz macać cipke obcemu facetowi i to w dodatku nie lekarzowi a jakiemuś znachoriwi