Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stan biustu po ciąży i karmieniu

Polecane posty

Gość gość

cześć dziewczyny, jak wasz biust miewa się po ciąży i karmieniu piersią? pytam bo niedawno przestałam karmić a mój biust wygląda okropnie mimo że dbałam o niego to i tak stracił jędrność i jest mniejszy niż przed ciążą. Macie jakieś sprawdzone sposoby jak poprawić jego wygląd? ćwiczenia coś pomogą?

Gość gość
Gdzie Ty pytasz-tu na Kafe każda ma lepsze cycki po kp! Podobnie jak pochwa, brzuch i wszystko co sie da!

Gość gość
Tylko masaż przez mężczyznę zrobi swoje i to długi

Gość gość
Moje też się mniejsze zrobiły,takie troszkę sflaczałe. Ogólnie nie było źle a karmiłam rok. Piszę nie było bo znowu jestem w ciąży :P

Gość gość
Moje po ciąży są lepsze niż przed a po np nie wiem karmiłam tylko miesiąc

Gość gość
Moje po pierwszym dziecku zrobiły sie bardziej miękkie i nie takie pelne w górnej części, ale tragedii nie bylo. Po jakimś czasie w ogóle zapomniałam jakie byly wczesniej i wygladaly calkiem w porządku. Karmilam 7 miesięcy. Teraz karmie drugie dziecko i jak na razie nie widzę żadnego pogorszenia. Czyli największe szkody, o ile w ogóle można tak powiedziec przyniosła pierwsza ciaza. Generalnie w biustonoszu wyglądają fajnie, nago tez nie ma wstydu. I nie rozumiem tego dogryzania, ze na kafe wszystkim sie wszystko polepsza. Polepsza może nie, ale wiele kobiet wygląda calkiem dobrze po dzieciach. Ja mam zupełnie normalny brzuch po dwójce, na dole tez wszystko działa. Ciało i tak z czasem zwiędnie, z ciążami czy bez...

Gość gość
A nosiłaś dobrze dobrane i porządne staniki (żadne "rosnące", bezfiszbinowe czy inne bawełniane szmatki)? Pewnie nie... No to teraz najwyższy czas, idź do brafitterki i poczytaj tutaj: http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,134584760,134585824,Re_Zanik_gruczolu_piersiowego_po_ciazy.html

Gość gość
ja jestem po 2 ciazach,piersi nie zmalały ale sa juz nie jedrne eh,ale lubie je:)

Gość gość
wyglądają normalnie, w miarę jędrne, na pewno nie flaki ale też nie sterczące, no ale u mnie to już wiek robi swoje (38 lat) rozmiar całe życie ten sam (a właśnie jestem w końcówce drugiej ciąży)

Gość gość
Moje opadly w ciazy. Karmienie nie wplynelo na nie. Flakami nie sa ani oustymi worami. Ale nie ma sie co oszukiwac- jedrnoscia nie vezesza. Choc tragedii nie ma. Tylko te wyciagniete sutki... Eh... Brzuch mam taki jak przed ciaza. Tylko teoche rozstwpow po bokach,ale nie rzucaja sie w oczy. Szpeci teoche blizna po cc,ale moze zblednie.

Gość gość
Po pierwszej na pewno się popsuły, choć nie karmiłam długo, po drugiej a karmiłam długo są podobne, na oko nie zauważam różnicy, do tego jestem szczuplejsza niż po pierwszej ciąży a wiadomo że często cycki chudną pierwsze. W staniku jest z***biście, bez ujdą, zwłaszcza że ogląda je "tylko mąż".

Gość gość
Po dwóch ciazach...nie są juz tak jędrne,ale nie zwisają tez jakoś bardzo. Mam bardzo duży biust,wiec w dobrze dobranym staniku ( co nie jest tak latwo kupic ) prezentują się dość dobrze :) oczywiście nie obyło się bez rozstępów! Ale najwazniejsze,że mężowi się podobają... ma normalnie bzika na ich punkcie! Wkurza mnie to w nocy...bo wiecznie pcha ręce pod piżame,albo chce,żebym kładła się na boku przodem do niego i wtedy podnosi pizame i tuli się do cyckow :P problem w tym,że ja na boku nie umiem spać... muszę na plecach :)