Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Lubicie żelki? :)

Polecane posty

Gość gość
Oszeczka co słychać? ;) Trochę mnie tu nie było :P

Gość gość
wiadomo prawik:]

Gość gość
Oszkaa chyba poszła sobie :(

Bardzo lubię wszelkiego rodzaju żelki i piani. Najbardziej cenie sobie firmę Haribo. Mają pyszne żelki. Lubie tez kupować na wagę i czasem skwasić się przy żelkach kwaśnych.

Gość amator lsd
też się lubię czasem skwasić, ale nie za często tak raz, na pół roku:classic_cool:

Gość gość
Poszła to trudno ;) też idę...

Gość gość
ja p*****le ale z tej oszki ściemniara :D k***a wielka graficzka j****a, kiedyś ją podszedłem na fb i mi też wysyłała jakieś niby grafiki co ona robiła, jak je wklepałem w TinEyerevere to tą grafike znalazło na kilkudziesięciu stronach :D ruskich, chińskich różnych i jeszcze sucz twierdziła że te grafiki robiła w zeszłym miesiącu a tą fote jak znalazło to sie okazało że jest ona w necie od 2009roku :D głupia idiotka nołlajfica j****a. A jak jej o tym powiedziałem to jeszcze na mnie naskoczyła ze jestem psycholem bo ją sprawdzam buahah :D Ale to jeszcze nie wszystko, ta nołlajfica zawsze pisze tylko z telefonu i o dziwo nawet gdy twierdzi ze jest w pracy i siedzi niby przy komputerku to na kafe czy na fb pisze tylko z telefonu :D i dlatego też często na kafe jak ktoś proponuje jej kontakt i podaje meila to ona mówi "nie meiluje, wole fb" czy tego typu tekst bo ta ściemniara by na telefonie na poczte nie potrafiła wchodzić a z fb ma pewnie apke więc jej łatwiej. Ta bezrobotna nołlajfica pewnie nawet komputera nie ma ot i cała zagadka, oszustka j'e''b'n'a' teraz wielka pani graficzka miała problem z podaniem programu na jakim pracuje nosz k***a mać haha :D Wy k***a naprawdę jesteście ograniczeniu umysłowo że tak sie jej dajecie robić w 'h'u'j'a :D

Gość gość
aha, jeszcze jedna rzecz wysłała mi też wtedy tą grafike którą ma w avatarze, tyle ze w większej skali i też sucz twierdziła ze to jej i że zrobiła ją nie dawno. Skopiujcie sobie ten obrazeczek z jej avatara i wewalcie w TinEyeRevere pokazuje 11 wyników wyszukiwania :D najstarszy z 2008roku :D buahaha i nie wiem czy zauważyliście ale jak sie ją dociska to sucz milknie i udaje że nie widzi już tematu :D teraz też spjertoliła bo nawet nie zna programu na którym ponoć od paru ładnych lat pracuje jako graficzka :D o k***a ale beka

Gość gość
przecież to było już dawno wiadomo, ja to ją tak kojarze może od pół roku, jakoś wczesniej jej na kafe nie widziałam ale co ciekawe ona tu jest faktycznie zawsze, rano wieczór we dnie w nocy :P i ona przez ten czas cały czas twierdziła ze pracuje itd sie wywyższała że pieniędzy nie potrzebuje bo dobrze zarabia bo to bo siamto, że ona ma własne mieszkanko itd ale jednak cały czas tu była, więc jak ona pracuje jak ona cały dzień na kafe siedzi? i tak samo ona kłamie z tym ze sama mieszka bo to jest pic na wode, mieszka dalej u mamusi, często ściemnia że niby "jedzie na obiad do mamy" tylko ze ona na ten obiad u mamy "jedzie" prawie ze codziennie :D nawet czasami śpi u mamy itd no to po co sie niby wyprowadzała jak i tak całe dnie przy mamusi siedzi? ściema jak nic, ja to czułam od dawna

Gość oszkaa
a to ty jestes moim trollem a ja ciagle mam fotke twojego pyszczka mysle ze kafeterianie chetnie poznaja najwiekszego bluzgacza

Gość gość
ej ale faktycznie ona sie kiedyś tutaj chwaliła że ma nowy avatar bo wcześniej nie miała żadnego obrazka i sie wtedy przechwalała ze sama go sobie stworzyła bo jest grafikiem ale jakos nie wpadłem na to żeby wtedy sprawdzić ten obrazek, ale widzę inni to zrobili :classic_cool:

Gość gość
Masz mnie za idiotę? nie wysłałem Ci swojej fotki, śmiało Ją wstawiaj :D

Gość gość
prawik jak sie cieszy haha

Gość gość
to nie jest wkręcanie, to są fakty nie jesteś jednak tak inteligentna jak ci sie wydaje, historyjka i twoje ściemy niby fajne ale zapominasz o szczegółach, gubisz się... Nie wiem tylko po co kłamiesz, bo jak widzisz kłamstwo ma krótkie nogi, a tak sie wielce puszyła że takie z******te grafiki robi :D k***a z neta wzięte haha

To bylo po to by cie sprawdzic ale przykre okazałes sie idiota

Gość gość
nie no pewnie ty całe kafe zatem sprawdzasz bo wszystkim tak samo ściemniasz :D żałosna bździągwa hehe

A zreszta trolluj sobie doszukuj sie czego tam chcesz i podniecaj sie dalej ;)

Gość gość
Dobranoc nołfy ;)

Tak sprawdzam bo rozne elementy tu siedza jak widac zreszta

Gość gość
Ja już nie musze więcej trolować zresztą nawet tego nie robie i nie robiłem, tamte nasze rozmowy na fb były już chyba miesiąc temu i w zasadzie o tobie zapomniałem bo wiesz za co cie olałem, raz za kłamstwa i ściemy a dwa za to że kręciłaś z pustym chamem debilem prawikiem24 i byłaś w niego zapatrzona jak w obrazek, no ale ze widze ze nadażyła sie okazja bo zaczęłaś sie gubić w nazwie programu graficznego no to mówie skompromituje cie już do końca :D Ja od dawna wiedziałem że ty jesteś zerem dziewczyno i że kłamiesz, naprawdę wstyd na forum przegrańców przyznać sie że jest sie bezrobotnym nolifem? Ty na nikim tu wrażenia nie robisz swoimi historyjkami dziewczyno, myślałaś że sie dowartościujesz że podniesiesz swój "prestiż" wśród przegrańców ale przeholowałaś i sie tylko skompromitowałaś, no i teraz sama sobie w duchu odpowiedz - było warto tak kłamać? :) Ty już tyle razy tu wpadłaś i raz mówiłaś tak raz inaczej a ci idioci kafeteryjni nawet sie nie połapali więc ci sie wiele razy upiekło ale trafiłaś na mnie złotko i już nie jest tak fajnie co? :) Wiedziałem że jesteś bezrobotnym kłamliwym zerem, chciałem to tylko udowodnić i ro zrobiłem, misja zakończona 🖐️

Gość gość
To jest ten sam mechanizm działania jak u prawika24. On też sie przyznał że tylko kłamał że wygrywa duże pieniądze na bukmacherce czy zarabia w internecie, robił to tylko po to by sie dowartościować i sam to przyznał ze swojego niebieskiego nicku. Oszka robi podobnie, w realu jest zerem to chociaż wśród przegrywów na kafe chciała być "kimś" nie wyszło...

zrobilam to celowo by sprawdzic jak sie zachowa gdy odkryje prawde bo wiadomo ze kazdy cos takiego sprawdzi a on zaczol mnie wyzywac grozic matko i juz wiedzialam ze to psychol A mozna bylo sie normalnie zapytac

Gość gość
Oszka nie pogrążaj sie, on tylko powiedział wprost to co każdy i tak od dawna wie :)

Gość prawictwo pospolite 193
nie ,bo to chemia jest .. Sklad żelków to sama chemia .. juz wole czekolade od tego

Gość gość
prawik jaki zaciesz ma haha widzisz prawiś z kim sie zadawałeś? z takim samym zerem jakim sam jesteś ;) teraz już wiesz dlaczego tak do ciebie ciągnęła?

Gość gość
nie no dobra, wyszło na jaw że jest takim samym nolifem jak my i ok, ja tam sie na nią nie gniewam ale kurde faktycznie jak teraz czytam ten temat od początku to sie zwijam ze śmiechu jak ściemniała z tym "specjalnym programem" :D a podobno graficzka od wielu wielu lat hehe nawet widac ze piwosz też sie pokapował o co chodzi i miał niezły ubaw

Pisze jak jest ale i tak zawsze cos wymyslicie wiec mnie to nie rusza :D nawet to jest zabawne

Gość gość
ale jakoś dziwnie prawik ją bronił "może nie pamięta" nazwy tego programu. No trzeba być chyba kretynem by nie pamiętać jednej nazwy zdechłego programu na którym się od lat pracuje, no ale mniejsza z tym. Zastanawia mnie jednak to obronne podejście prawika widać że tą całą sytuacje dobrze kontrolował, co raz bardziej przychylam się do tej teorii że Oszka to projekt prawika. skapnął sie że wpadł z tym programem i teraz jako prawik próbował szybko wybronić sytuacje.