Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Lubicie żelki? :)

Polecane posty

Gość gość
wielki romans z prawikiem? takim kimś by sie kobieta zainteresowała? nie wierze w to, sam sobie stworzył kobiete która sie nim niby interesuje żeby sie dowartościować, to taki sam numer jak z tym kłamaniem że wygrywa tysiące, ba! setki tysięcy na bukmacherce :D

Gość gość
Oszka już zbyt wiele razy wpadłaś byś teraz mogła sobie to tak łatwo zbagatelizować i wyśmiać - ZAMIATAJĄC POD DYWAN Ja wierze jednak w to że kafeterianie nie są w cale ostatnimi debilami i potrafią sami wyciągać wnioski

Gość 0szkaa
Zresztą, możecie mnie pocałować w D.O.O.P.E

Gość e22
skąd jesteś oszkaa?

Gość gość
Oszka ja akurat Cię lubie no ale niestety mają racje, już nie raz cie podejrzewałem o kłamstwa no i one wyszły później. Często właśnie było tak że raz mówiłaś jedną wersje a juz po chwili inną i wtedy mi zaświtała myśl że kłamiesz, notorycznie kłamiesz bo to sie zdarzało częściej. Jednak niezależnie kim jesteś w realu, nawet jeśli jesteś tym szarym nolifem to ja i tak Cię lubie :) ale właśnie dlatego że cię lubie apeluję do Ciebię idź już spać i nie pisz już nic więcej, przynajmniej dzisiaj ok? bo się niestety tylko pogrążasz

Gość gość
prawik sie nie odzywa bo sie pewnie turla ze śmiechu

Gość gość
haha :D prawik jesteś boski :D

Gość gość
znów edytował haha

Gość gość
napisał to -> :D też widziałam :P

Gość gość
zaraz będzie przepraszał albo powie że to podszyw :D prawik jednak nie mógł powstrzymać swojej satysfakcji i radości przed tym że Oszka to takie samo zero jak on

Gość 0szkaa
Ale mam srake, to po tych żelkach

Gość czasem tu bywam
Jak tak czasem widzę co oszkaa pisze, to z chęcią bym ją poznał (także w realu), jednak nie mam pewności czy ludzie hejtujący ją nie mają racji.

Gość gość
prawda jest taka że gdyby faktycznie chcieć ją poznać (może nawet się kiedyś spotkać?) ale wiadomo ze najpierw pisanie ze sobą meile/fb (do tego etapu może swobodnie ściemniać) ale potem przyszedłby etap ze ten ktoś co z nią sobie pisze zaporponowałby np rozmowe z kamerami albo że zadzwoni do niej no i tu powiedzmy dalej mogłaby ściemniać, ale gdyby w końcu mieli sie spotkać to co? wtedy by spuściła łeb i zaczęła ryczeć przepraszając że to wszystko były kłamstwa zwłaszcza gdyby jej na tym facecie naprawde zależało, no chyba ze on sobie kombinuje w ten sposób że nigdy aż do tak zaawansowanego etapu nie dopuści żadnego faceta a zatem może ściemniać do woli

Jak do tej pory nikt mi rozmowy przez tel nie zaproponowal czyzby oni cos ukrywali?

jak nie, w ktoryms temacie powiedzialas ze jedynie kontakt przez facebook... :) tylko gimbaza sie w to bawi... :) dawaj tel to bedziemy dzwonic... :P:)

tylko wiesz, dorosli ludzie jak slysza facebook to troche irytujace. normalnie na kafe to wyglada tak, ze mail-> tel-> real... :)

Prawik nie przejmuje sie wcale:) zberezniku wiem kafe rzadzi sie swoimi prawami

no wlasnie, mozesz napisac jak bedziesz sie do wawy wybierac, bo piotrkow to dla mnie za daleko... :P

Mam tam ciotke ale rzadko sie odwiedzamy moze kiedys tam zawitam :)