Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę pomóżcie mam pytanie o urząd....

Polecane posty

Gość gość

Proszę pomóżcie mam pytanie o urząd pracy i świadectwo.zarejestrowałąm się kiedyś i dałam tam oryginał świadectwa i chyba ksero i potem jakos nie mogłam znależć świadectwa w domu, pomyslałąm, że pewnie je gdzieś wcisnęłam i zapomniałam o tym, sęk w tym, że wydaje mi się, że kobieta oddała mi świadectwo a wzięla ksero, ale teraz to juz zupełnie nie jestem pewna szukai i szukam tego świadectwa, czy to możliwe, że jednak zostawiłam tam oryginał świadecwa? może oni czasem zostawaiją sobie oryginał?(nie pamiętam tego bo to było dawno temu) czy jednak to jest niemożliwe i oni nigdy nie zabieraja oryginału? nie chce wyjść na glupią i pytac czy u nich nie zostawiłam świadectwa. no ale chyba bedę musiała

Gość gość
załamuje mnie fakt, że mogłam zgubic świdectwo :( nie potrafie sobie przypomnieć czy na 100% zostawiłam je w tym urzędzie czy kobieta mi je oddała

Gość gość
powiedzcie mi proszę czy od was brano ksero świdectw szkolnych czy oryginały?

Gość gość
up :(

Gość gość
Tak moje świadectwo skserowala i oddala oryginal. Ale jeśli oddalaby ci przez pomylke ksero to powinnas je gdzies miec w papierach wtedy bardziej prawdopodobnie będzie u nich.