Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drewniany taras

Polecane posty

Gość gość

Witam. Poleci mi ktoś jakieś drewno na taras? jak na razie najlepsze co znalazłem to strona global-biznes.pl Co myślicie o zakupie tam?

Gość gość
prosze bardzo - www.global-biznes.pl ja kupowalam u nich z mezem i bylo warto, taras wyglada niesamowicie

Gość Piotr RR
Jest wiele pięknych materiałów na taras dlatego warto również odwiedzić stronę producenta Pozbruk, gdzie znajdziesz również kostki i płyty tarasowe

Gość Grzesierr
Nie zawsze taras drewniany to taras lepszy, akurat jeżeli o mnie chodzi to zdecydowanie wygrała kostka dekoracyjna Linea, która odznacza się na pewno designem, wykonaniem oraz użytymi zabezpieczeniami m.in przed wnikaniem wilgoci, mrozem, czy solami odladzającymi.

Gość malinaalina84
My z mężem zdecydowaliśmy się na drewniany taras i szczerze mówiąc to jest super! Nie dość że wygląda bardzo ładnie to i powinien wytrzymać na lata. Za każdym razem jak ktoś nas odwiedza to nie obejdzie się bez pochwały tarasu. Wykonywała nam go firma Profest Parkiet. WWW.profestparkiet.pl. Super robota i super efekt!

Gość gość

Już sporo firm się zajmuje deskami kompozytowymi więc wydaje mi się, że coś sensownego będzie można wśród tych różnych firm znaleźć. Na pewno warto wybierać ofertę tardex-wpc.pl/. bardzo dobrze sobie radzą, mają deski na wysokim poziomie jakościowym.

Gość Karramazynka

Dokładnie tak, moim zdaniem drewniany taras jest super pod warunkiem dobrego zabezpieczenia. Promieniowanie UV, deszcz, śnieg, wahania temperatury itd. Warto o tym pamiętać. U mnie teraz mąż robił taras z deski i właśnie ją zabezpieczył olejem do drewna Vidaron

Gość Daneczka

Mi w Parkietlux doradzili drewno egzotyczne na taras. Zdecydowałam się na merbau, a oni zajęli się budową. Świetna wykonana robota, całość prezentuje się bardzo dobrez.  Fajnie też bo mają w ofercie pakiet pielęgnacyjny, więc o olejowanie nie muszę się martwić 🙂