Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chwytanie dziecka za raczki i wlazenie w butach.

Polecane posty

Gość gość
Jednego nauczyłam się od kafemamusiek. Żeby dzieci obcych ludzi obchodzić z daleka, nie odzywać się do nich, traktować jak śmierdzące g****o albo byle kundla. Wtedy mamuśki są zadowolone.

Gość gość
O ja prdl właśnie się dowiedziałam ze siedzę na bezrobociu i opiece społecznej:) Znasz inteligentna inaczej osobo metaforyczne znaczenie słowa bi(e)dulka? Chyba nie...

Gość gość
Dokladnie! Powiedzcie ludziom od razu z góry, że nie życzycie sobie, by ktokolwiek wasze dzieci dotykał, patrzył na nie, zbliżał się, mówił. Podejrzewam, że i tak większość robi to z grzeczności, a i tak jest źle. Wiec jak powiecie, żeby się nie zbliżać to odetchna z ulgą, nie będą musieli udawać, że zachwyca ich wasz gowniak. Przy wejściu do domu zainstalujcie takie automaty, jak w szpitalach z workami na buty, czepki i fartuchy. Skąd ta hipokryzja? Nie wpuszczajcie ludzi do domu, skoro tak wam zaburzaja higienę. Ale samotność jednak boli?

Gość gość
worki na buty i czepki - najlepsze! :)

Gość gość
Z tym sciaganiem butow to ja mam akurat inaczej. Strasznie mnie wkurza jak ludzie zdejmuja buty. Moj maz ma biuro w domu i trzeba do niego przejsc przez korytarz i salon. Zawsze mowie klientom, zeby wchodzili w butach a wiekszosc i tak sciaga i zostawiaja obrzydliwe slady spoconych stop, o ochydnym smrodzie w calym domu nie wspomne-serio, tak ma co trzeci facet fuuuuuj Juz wole bloto nawet wniesione z dworu.

Gość gość
no to znajoma ostatnio wpakowała mi się do domu w butach. Przed domem wlazła w odchody po piesku. Mój biały dywan jest w pralni... Na koszt znajomej

Gość gość
gość dziś Z tym sciaganiem butow to ja mam akurat inaczej. Strasznie mnie wkurza jak ludzie zdejmuja buty. Moj maz ma biuro w domu i trzeba do niego przejsc przez korytarz i salon. Zawsze mowie klientom, zeby wchodzili w butach a wiekszosc i tak sciaga i zostawiaja obrzydliwe slady spoconych stop, o ochydnym smrodzie w calym domu nie wspomne-serio, tak ma co trzeci facet fuuuuuj Juz wole bloto nawet wniesione z dworu. xx Ale kafe-damesy twierdzą, że znają stopień potliwości swoich znajomych i "im nogi się nie pocą i nie śmierdzą". A o obcych osobach, np. o inkasentach, wolą milczeć bo jasne, że każdemu się nogi pocą i nie można mówić o cudzych nogach, że są świeżutkie. Ja też wolę odkurzyć po gościach niż ich zawstydzać domagając się zdjęcia butów. Ale tutaj nie przetłumaczysz. Tu jest kafe-bon-ton.