Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Bóg wam daje to o co prosicie w modlitwie?

Polecane posty

Gość gość

Piszcie.

Gość gość
ogólnie tak ale nie chce mi dać wygrać w lotto milionów kiedyś prosiłam o spotkanie z Jezusem i z nim gadałam o książkę prosiłam i dostałam kiedyś chciałam pojechać na wakacie i pojechałam ale w lotto na razie nie dał może dziś da ogólnie Bóg daje wszystko

Gość gość
Ja rano wstaje i mi d**y daje.Jestem gejem.

Gość gość
Tak przeważnie spelnia moje prośby. Jednak ja staram sie prosić o powazne rzeczy bo nie chce zawracac jemu glowy drobnostkami jak np. Zdanie egzaminu (no.chyba ze ważny).

Gość gość
Boga można o wszystko prosić jak ci nie będzie chciał dać to nie da pamiętaj że on cię kocha

Gość gość
A jeżeli chodzi o zdrowie i sprawy wręcz przegrane?

Gość gość
Ogólnie tak. Na mężczyznę mojego zycia musiałam czekać długo, może nawet bardzo długo. Milionów tez mi poki co nie dał.. Ale inne rzeczy tak, głownie modlę sie o polepszenie zdrowia ..

Gość martyna 33
Jeżeli chodzi o zdrowie...... Ja kilka lat temu miałam straszny wypadek samochodowy. Reanimowano mnie wtedy prawie godzinę. A później w szpitalu, po bardzo długiej operacji, lekarze dali mi tylko kilka procent na przeżycie. Ale powiedzieli, że będę roślinką, jak przeżyję. Bo miałam bardzo silne obrażenia m.in.pień mózgu naderwany. I wprowadzono mnie w śpiączkę farmakologiczną. Mój mąż na początku się bardzo załamał, a potem zaczął z innymi modlić się o moje uzdrowienie. I chociaż trwało to kilka miesięcy, bo najpierw kilka tygodni ta śpiączka. Potem jakiś czas byłam roślinką. A na końcu nie miałam świadomości i prawą stronę ciała sparaliżowaną. To dzisiaj lekarze oficjalnie mówią, że to cud i takie historie ogląda się tylko w filmach. Bo ja żyję i normalnie funkcjonuję. Naprawdę warto zaufać Jezusowi :-D

Gość gość
Ja widziałem twarz boga. To było uczucie, które nie sposób opisać słowami. To stało się 8 czerwca 2012 roku. Nigdy nikomu nie zdradził em jak wygląda jego twarz. Byłem przerażony, zdumiony i . Cieszyłem się że jego oczy były zamknięte, bo czułem że gdyby były otwarte to bym tego nie przeżył. Później zrozumiałem że nasza świadomość jest obok, tuż na wyciągnięcie ręki rzeczywistości w której żyjemy. Są na świecie cztery rzeczy, które uniemożliwiają nam zrozumienie wszystkiego. Zapamiętałem tylko dwie z nich.

Gość gość
modlę się o radość w sercu , już po 2 dziesiątkach odchodzi mi depresja i trwoga przed tym współczesnym niesprawiedliwym świeckim światem.

Gość gość
gość dziś X Suuper :) X Polecam Ci na youtub kanał: Dotyk Boga X Jest tam w zakładce Świadectwa kilkadziesiąt świadectw wysłuchanych modliw i próśb i uzdrowień duchowych i fizycznych m.in. równiez z depresji. X I jest tam również zakładka Nauczania, gdzie jest budowana wiara na podst. Pisma Świętego. X Polecam gorąco:)

Gość gość
Tak. O wszystko o co prosiłam, dostałam! Bóg mi powiedział kiedyś dlaczego nie spełnia moich niektórych próśb. Powiedział mi tak ,,Nie jesteś na to gotowa" Potem to już go zasypywałam pytaniami ,,jak to?" ,,dlaczego?" No i on powiedział że pokaże mi dlaczego w swoim czasie... Pokazał-zrozumiałam bardzo dobrze. Bóg jest dobry troskliwy, mądry i się o nas bardzo troszczy. Daje nam wszystko to o co go poprosimy, na co jesteśmy gotowi i co nas nie zniszczy!

Gość gość
gość dziś [09:02 x Ameeen :)