Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pekajro

mam ochotę na byla dziewczyne tylko ze

Polecane posty

Gość pekajro

Mam rodzine i ona tez. Kiedys za mna szalala ale ja zostawiłem. Mimo ze zwiazalem się inna to często o niej myslalem. Rozwazalem nawet co by bylo gdybyśmy wtedy się nie rozstali.vjakies cztery lata po zerwaniu mielismy kontakt a przez kolejne lata juz nie. Ja mam zone i dzieci ona chyba tez kogos ma z tego co czasem widze. Dzieci ma na pewno. Mam ochotę odnowic z nia kontakt. Mam do niej duży sentyment. .. z zona niby jest ok ale z była byla taka iskra... nie umiem określić. To pierwsza kobieta z ktora spalem. Często o niej mysle. Myślicie ze ona o mnie tez? Kurcze boje sie zagadac ale moze trace szanse...?

Gość gość
po prostu ci jej brakuje. zagadac zawsze mozesz ale moze byc roznie.

Gość pekajro
No nie wiem.czy od razu brakuje, bo jakoś przez te wszystkie lata raczej bylem.zaabsorbowany zona. Faktem jednak jest ze ile razy ja zobacze to później mam tydzień wyjety z zycia na mysleniu o niej. Ostatnio zastanawiam sie coraz częściej. Chciałbym zagadac tylko blokuje mnie to ze juz raz jej serce zlamalem. Mocno to przezyla. Teraz mi sie znowu zamarzyla ale co jej moge oferować. Przeciez rodziny nie zostawie. Z drugiej strony chcialbym sie z nia spottkac.

Gość gość
Widać od razu, że czegoś Ci brakuje w małżeństwie, w żonie, że rozglądasz się na boki. Nie kuś losu, tylko zajmij się swoim małżeństwem.

Gość pekajro
No moja zona np nie jest tak spontaniczna jak byla. Wszystko lubi moec zaplanowane. Nawet przez seksem musi sie umyć :/ jest tez mniej wesola. Moglbym troche wymieniac ale zalety tez ma.