Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego podczas masturbacji myśle o kobietach ??

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem lesbijką. Kocham mężczyzn, nie potrafiłabym kochać kobiety, nie chciałabym też uprawiać z kobietą seksu, ale podczas masturbacji zawsze myśle o lesbijskich trójkątach :/ zawsze sie tego wstydziłam i nikomu nie ujawniłam, do dziś. Znajomość z facetem online, nasza dzisiejsza rozmowa , szła jakoś tak : nie potrafie kłamać, i to dla mnie dosyć duży problem, on: tak, to kiedy to ostatnio robiłas, powiedziałam, zapytał o czym wtedy myśle, nie chciałam odpowiedzieć, wstydziłam sie, w końcu to ze mnie wyciągnął. Wtedy mina mu zrzedła.. powiedział że odechciało mu sie gadać i sobie pójdzie.. powiedziałam że bardzo mnie zraniło, że powierzyłam mu swój najbardziej skrywany sekret a on nawet nie ukrył oburzenia, że miałam nadzieje że obróci to w żart.. powiedział , ''a czy ty wiesz jak bardzo mnie to zraniło ??'' .. napisałam że widze że on czuje do mnie obrzydzenie, że może lepiej sobie pójde i nie przyjde więcej online.. odpisał , ''as u wish , BYE'', zawsze pisał bye z caps lock jak był o coś wkurzony... strasznie mi przykro, zraniło mnie jak sie zachował :(

Gość gość
ktoś mnie pocieszy ? :(

Gość gość
czy są jacyś faceci ?? czy poczulibyście sie urażeni gdyby wasza dziewczyna wyjawiła takie coś? :(

Gość gość
no błagam niech ktoś mnie pocieszy :( wylogował sie, nie ma go na skype.. on ma bardzo konserwatywne poglądy, religijny itd.. boje sie że zniszczyłam wszystko, trzeba było kłamać i nic mu nie mówić :( jestem załamana

Gość gość
:( nie ma go :( chyba wszystko zniszczyłam:(

Gość gość
Już nawet nie chodzi o te moje dziwactwa, bo nie czuje zagrożenia że zostanę lesbijką, chociaż po masturbacji czuje obrzydzenie do tego o czym myślałam.. gorsze jest to że mogę go stracić.. dla mnie to banał, głupota, nic ważnego, ale znam go i wiem że takiej rzeczy może nie przełknąć, szczerze mówiąc jak mu to mówiłam miałam nadzieje że to wzmocni poczucie bliskośći między nami, teraz zastanawiam się co bym pomyślała gdyby mi powiedział że fantazjuje o gejach :/ chyba też by mnie to zraziło. jestem dziwna :(

Gość gość
ledwo wstałam i juz przy komputerze :( nie ma od niego wiadomości.. teraz mnie to gryzie, a nie mam sie nawet komu wygadać. o tematach tabu zawsze rozmawiam z siostrą, ale tego szczegółu nawet jej nie wyjawiałam, bo jednak nawet mi wydawało sie to za dużo.. teraz chętnie bym sie wygadała, ale czuje że zostałam sama a wokoło mur :(

Gość gość
Napisz mu ze to byl żart gdyz chcialas zobaczyc jak zareaguje. Jeśli mu zależy uwierzy ze to byl zart i powinien się odezwać

Gość gość
ja też tak mam, ale mojemu męzowi to sie podoba.

Gość gość
już za późno żeby to obrócic w żart, zresztą jest jak mówiłam, nie umię kłamać, już tego nie odkręcę

Gość gość
olej gościa, to jakiś hipokryta. tutaj konserwatywny, głęboko religijny itp a z drugiej strony erotoman gawędziarz, który nakłania laski do zwierzeń nt.seksu.tacy są najgorsi.

Gość gość
odezwał sie i wszystko sie uspokoiło, wczoraj był cały dzień wściekly,dziś mu troche przeszło, miał dobry humor, nagle zażyczył sobie przeglądnąć moj komputer, udostępniłam, przeszperał wszystko, po czym zażyczył sobie pokazania wszystkich zdjęc jakie posiadam, podłaczyłam pendrive, i zaczał przeglądać... później zaczał mnie oskażać że ukrywam przed nim zdjęcia i już zły humor, zaczał mi ubliżać że nic nie umiem, nawet przesłać zdjęć, ''może czas żebys przestała oglądać te głupie filmy na youtube'' - nie oglądam youtube '' ohh sorry lesbian tube'' .... stwierdziłam że przegiał i wylogowałam sie ze skype

Gość gość
serio jakis debil. za fantazje przeciez nie odpowiadamy, nie kreujemy ich..on zdaje sie tak prostych rzeczy nie rozumie.