Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci zawsze odwzajemniaja moje zainteresowanie

Polecane posty

Gość gość

rzadko kiedy którys sam wyjdzie z inicjatywą-a jeżeli już, to tak sobie mysle, czy aby na pewno sami tego chcieli czy moze dostrzegli we mnie jakas zachete,choc nie wydaje mi sie,ale jak znam facetów to roznie moze byc... dlaczego tak jest?jestem dla nich atrakcyjna czy nie?

Gość gość
Mam tak samo jak ty. Jezeli jesteś atrakcyjna zadbana, masz cos w sobie fajnego to przyciąga sie męskie oko:-)

Gość gość pychotka
Tez tak mam i jestem juz tym zmeczona,od podstawówki żyć mi nie dają,nawet kiedy zakładam obrączkę (myśląc ze będę miała święty spokój)to i tak to ich nie odstrasza a wręcz przeciwnie.Co oni we mnie widzą.Jestem fajna ale czy taka znowu ladna?wszyscy twierdza ,ze tak ale ja jakoś tego nie widzę.Gustownie ubrana to tak .:)Kiedy ci mezczyzni dadza mi w końcu święty spokój,moze na emeryturze.:)tak myślę.

To powinno wam pochlebiać, możecie manipulować facetami :-) Uroda to dar wolałybyście być nie atrakcyjne.....wątpię, to kokieteria.

Gość gość
autorce chyba jednak chodzilo o to, ze faceci nigdy jej nie zaczepiaja, tylko pozytywnie odpowiadaja na jej zaczepki a to roznica

Gość gość
Nalezy zapytac autorki o co biega?Źle sformułowany temat.

Gość gość
Czas nauczyć Was czytania ze zrozumieniem. "Faceci zawsze odwzajemniaja moje zainteresowanie" Odwzajemniają, czyli logiczne, że to nie do autorki wychodzą z inicjatywą. DALEJ: Autorka pyta czy wobec tego, jest dla mezczyzn atrakcyjna, bo podejrzewa, że nawet jeżeli ktoś zagaduje,to nie dlatego, że podoba im się, a dlatego, że dostrzegli w niej otwartość.

Gość gość
Nie wie czy jest atrakcyjna???Nalezy zakupić lustro,proste jak drut.Nalezy użyć mozgu i oczu przy okazji.:D