Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

buziak690

Ból zęba . Pomocyyy ;)

Polecane posty

Hej :) Mój problem wygląda tak : z 4 miesiące temu strasznie bolał mnie ząb więc poszzłam do szkolnego dętysty i tam powiedzieli mi że potrzebne jest leczenie kanałowe , więc zgodziłam się najpierw było zatruwanie na pierwszej wizycie i na drugiej równiez starsznie cierpiałam , płakałam ale przechodziło po 3 godzinach . I postanowiłam że sobie odpuszczę te leczenie ponieważ starsznie się boje dentysty .. Po miesiącu nie leczenia ząb mi się połamał z boku ale nic nie bolało . Aż wreście zaczeło się najgorsze od 2 tygodni starsznie mnie boli ten ząb w nocy i nad ranem . Dzisiaj przebudzialam sie o 3 z bólem myslałam że przejdzie jak zawsze ...Ale nie dzisiaj trwało o wiele dużej aż do godziny 8 plukałam ząb zimną wodą żeby mniej bolało i bralam tabletki , na chwile obecną ból ustąpił ale boje się że wróci :( :( :( :( :( Prosze o rade i o pomoc , z góry dziękuje :) :) :)

Gość gość
do dentysty, innej rady nie ma. poproś o znieczulenie, wtedy nic nie boli. może mogłabyś pójść do prywatnego gabinetu. teraz u dentysty mozna nie czuć żadnego bólu.

Gość gość
tez jestem zdania, że nie ma sensu faszerować się tabletkami bo to tylko doraźnie pomaga, a potem organizm nie daje się już tak łatwo oszukać :( do dentysty, nie ma co przedłużać. Ale i bać się też nie ma co, teraz wszystko na znieczuleniu można zrobić. U nasz gabinet stomatologiczny w sosnowcu, gdzie mieszkam wykonuje nawet zabiegi stomatologiczne w narkozie - http://www.sawdent.pl/uslugi.html