Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

filomena1992

spoźniająca się miesiączka

Polecane posty

witam poł roku temu urodziłam coreczke przez cc, lekarz powiedział mi że przez pół roku bede bezpłodna (?) nie pytalam sie wiecej nic na ten temat. 7 czerwca mielismy wpadke i wziełam tabletke ellaone i po tygodniu pojawił mi sie normalny okres. Dzisiaj spoznia mi sie juz miesiaczka 7 dzien robilam trzy testy-negatywne. robilam tez hcg i wyszlo >0,100 wiec tez nic nie wyszlo. czy mimo to moge byc w ciazy?

Gość gość
Niepłodna jak już. Bezpłodna to może być kobieta, która nie ma jajników/macicy. Nie jesteś w ciąży. Miesiączka spóźnia się na skutek przyjęcia bomby hormonalnej.

no wlasnie nieplodna :) mój bład tydzien temu bylam na usg i gin powiedzial, ze wszystko wskazuje na to ze ta miesiaczka sie pojawi a jej nie ma i ide znowu na wizyte:) mam zakładac spirale dlatego czekam na ten cholerny okres...

Gość gość
zmień lekarza, bo do jakiegoś idioty chodzisz, a miesiączka może Ci się spóźniać ze względu na rozstrój hormonów tabletką

Gość gość
I nie tylko przez tabletkę ogólnie po porodzie hormony szaleją i możesz mieć różne cykle szybciej, później różna intensywność krwawien itd. Ale w ciąży na pewno nie jesteś

Gość gość
Przez pół roku nieplodna jakiś kretyn a nie lekarz Ci to powiedział znam kobietę co 2 miesiąc po porodzie znów zaszła w ciążę

zaznaczam jeszcze ze karmie piersia ale nie stosuje tego jako antykoncepcje. od tego dnia co mielismy wpadke mąż nie skonczyl w srodku

a ten gin co tak powiedzial ze bede nieplodna to ten, ktory robil mi cc . Teraz chodze do innego prywatnie

Gość gość
Niepłodna z powodu czego? Cięcia czy też może z powodu samego porodu? Co za głupoty. :O Moim zdaniem to nie ciąża -beta wykazałaby ją. To tylko efekt rozchwiania cyklu po porodzie i dodatkowo dzialanie tabletki po.

no wlasnie niewiem czemu ja mowie do niego ze chcialabym zalozyc spirale czy pan sie tym zajmuje a on na to ze nie ma takiej potrzeby bo i tak przez pol roku bede nieplodna. wiec poszlam do innego