Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edek555

gdzie naprawić pęknięty ekran w iphonie?????

Polecane posty

Gość edek555

Mam pękniety ekran w iphon-ie i potrzebyuję dobry serwis nad morzem czy ktoś zna taki ??

Gość gość
zobacz na www.roksa.pl

Gość gość
moim zdaniem nie opłaca się naprewiać tylko kupić nowy

Gość gość
Coś mi kumpel opowiadał, że ponoć za naprawę szybki zapłacić gdzieś jakoś wyjątkowo mało, ale co to był za serwis to musiałbym jego podpytać.

Gość gość
Wyszukaj w googlach. I koniecznie poczytaj opinie! Mialam duzo iphonow, i wiele razy zbita szybke w roznych modelach i czasem naprawiaja wstawiajac c*ujowej jakosci chinska szybke warta 20zl, albo krzywa ja wstawiaja, albo jest za gruba i ekran nie jest plaski tak jak reszta telefonu, tylko znacznie odstaje i to nierowno, albo pozornie wszystko jest ok, ale jak naciskasz palcami na szybke to mozesz nia poruszac w telefonie, dotyk szwankuje itd... wiec polecam czytanie opinii, bo po zamontowaniu juz kazdy umywa raczki

Gość gość
No ja też się przyłączam do pytania, z tym że chodzi mi o Xperię T3 - telefon normalnie działa, mogę dzwonić itd, ale ekran jest rozwalony. :( Jestem z Włocławka, w serwisach stacjonarnych wołają chore sumy, prawie nowy tel bym za to miała.

Gość karola4362
ja mam taki sam problem, pęknięty ekran, szybka czy co to tam jest w Z3, tel też działa normalnie, dzwonię, piszę itd. w serwisach wołają horrendalne sumy za naprawę. :( widziałam że niby to można samemu szybko zrobić jak się POTRAFI, no ale cóż, ja nie potrafię. :P

Gość gość
600 pln kosztuje w serwisie do iPhone 6 plus

Gość magda3422
Ja wysyłałam tu http://enaprawa.pl/. Naprawiałam u nich xperię T3 parę miesięcy temu i płaciłam coś koło 4 stówek. Zawsze też możesz sprzedać pękniętą, ktoś sobie zrobi, i do nowego tela dołożyć, no ale moja była prawie nowa i w idealnym stanie, także trochę szkoda było. No cóż, teraz ubezpieczyłam i UWAŻAM. ;p

Gość gość
powiem szczerze ja to tak średnio ufam e-serwisom.... no nie wiem, wcześniej nie miałam z tym do czynienia, może dlatego. a jak wysyłaliście to wszystko ok było? naprawa, uczciwie odesłali itd.?

Gość bbbbUUU
najlepiej znajdź jakiś e-serwis i poczytaj opinie innych ludzi na jego temat

Gość magda3422
No ja też wcześniej nie korzystałam, ale przekonałam się, wysłałam i wszystko było ok, normalnie rachunek mi dali i tak dalej. Tyle że szybciej i taniej niż normalnie w serwisie. :) Ale wiadomo, co kto woli. Tylko myślę, że przepłacać nie ma sensu.

Gość gość
Moja siostra niedawno naprawiała iPhona w serwisie AppleMobile (http://applemobile.pl) - to jest przy Al. Wojska Polskiego 50 w Szczecinie . Telefon jej upadł na chodnik i na szybce była rysa. Wymienili ją na poczekaniu, a cena usługi nie była wygórowana.

Gość gość
Znam ten bólm i kiedyś spadł i sie cały rozbił. Teraz jak tylko mam nowy telefon to zakładam folie ochronną albo szkło hartowane bo bez sensu się potem stresować. Ja zawsze zamawiam na http://iscratch.pl/ bo mają od porządnej firmy 3mk

Gość PączekWMaśle22
Ja miałam do czynienia tylko z autoryzowanym serwisem Apple gdzie pracuje przeszkolona przez producenta kadra, mowa o ESPO w Warszawie, na Maciejki. WYsyłam tam swoje cacka bo oni pracują tylko na oryginalnych częściach, nigdy nie miałam żadnych problemów a cenowo wychodzą lepiej niż niejeden podrzędny serwis w moim mieście.

Gość aliceee
ja naprawiałam w Teletorium, bo nie jest tak drogo, no i szybko to robią :)

Gość gość
Jeżeli chcesz mieć dobrze zrobionego iphona to ja ci polecam wysłać go do artmedia-serwis w Łodzi. Konkretna robota za stosunkowo nie duży chajs.

Gość gość
Ja naprawiałam mój telefon w serwisie na Al. KEN 105 w http://www.imaster.com.pl/ . Jest to serwis który naprawia głównie iphon - y wiec znają się na rzeczy.

Gość gość
Ja też korzystałam z usług serwisu www.imaster.com.pl. Szybko naprawili mi sprzęt za super cenę.

Gość gość
Jak nie ma tragedii to może folię kup i zalóż na nią zeby dalej sie nie rozwalało. Albo wymien najlepiej wyświetlacz i szkło hartowane na niego daj. Ja mam na swoim, kupowałem przez internet na http://iscratch.pl/ to zdecydowanie bezpieczniejsza opcja. No ale jak wolisz. Tylko uważaj zeby cale do konca sie nie rozwalilo bo bedzie lipa

Ja słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego serwisu pogwarancyjnego Apple http://www.applesupport.pl/. Chęć naprawy można zgłosić wypełniając prosty formularz na ich stronie. Działają na terenie większych polskich miast, zajmują się kompleksowymi naprawami sprzętu i oprogramowania. Miejsce sprawdzone i godne polecenia.

Gość buenaaa
Nie wiem skąd jesteś ale jeśli z Warszawy lub okolic to polecam wybrać się do Kliniki iPhone http://klinikaiphone.pl/naprawa-iphone,ac99/wymiana-wyswietlacza-w-iphone,28 . Specjalizują się w naprawach iPhone a wyświetlacz wymienią Ci w 15-20 minut za naprawdę przystępną cenę więc warto skorzystać.

Gość gość
W razie czego bardzo dobry serwis jest w katowicach - nazywa się machelp. Sama u nich byłam, gdy zalałam telefon i w kilka dni przywrócili go do działania. Z tego co pamiętam naprawiają też sprzęt wysyłkowo, więc niezależnie skąd ktoś jest - nie musi jeździć gdzieś specjalnie z telefonem żeby go naprawili

Gość Rosteria
Ja ostatnio skorzystałam z serwisu Napraw Telefon. Świetna sprawa, darmowa wysyłka, naprawa była skuteczna i szybka. Mam nadzieję, że nie będę musiała w najbliższym czasie korzystać w ich usług, ale jeśli taka okazja się nadarzy - na pewno znów zwrócę się po pomoc do nich.

Gość gość
Jeżeli macie pęknięty ekran lub inne problemy z telefonem to polecam wam zgłosić się do firmy www.samospadlo.pl, która zajmuje się naprawianiem smartphoneów. Nie trzeba jechać do ich siedziby. Telefon do nich można wysłać kurierem. Oni go naprawią i odeślą z powrotem.