Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edek555

gdzie naprawić pęknięty ekran w iphonie?????

Polecane posty

Gość Marzena7H
Ja szybkę naprawiłam w serwisie MacHelp w Katowicach. Jak jesteś spoza Śląska to spokojnie uszkodzony iPhone możesz im wysłać kurierem, a oni później naprawiony telefon odeślą Ci z powrotem. Warto zainwestować w przesyłkę bo sama usługa jest tania w porównaniu do innych serwisów od Appla

Gość gość
najgorsze ze w najnowszym X wymiana ksoztuje 1500zl

Gość gość
zalezy czy trzeba szybke czy szybke i wyswietlacz

Gość gość
iDoit moge polecic w Warszawie, mają 2 punkty na ul. Gagarina i na ul. Bialostockiej

Gość kolloo

Po odbiorze iPhone 6S z serwisu applemobile.pl/uslugi/ sprawdziłem dosłownie wszystko, co się dało. Każdą funkcję, wyświetlacz, kilka dni z rzędu. Nowy telefon krótko mówiąc odbierasz z serwisu. Miałem właśnie naprawę po zalaniu i po pękniętej szybce  W nawet dość dobrych pieniądzach mi go zrobili. 

A weź zerknij tutaj czy Ci nie wyjdzie najlepiej https://wymieniamywyswietlacze.pl/serwis-iphone-pradnik-czerwony/ ja tam właśnie naprawiałem, bo mieli najtaniej i super formę naprawy - serwis z dojazdem do klienta. Serio. Umówiłem się na 21 u mnie w mieszkaniu, a koleś przyjechał z całym potrzebnym sprzętem, chwila moment i mi wymienił cały ekran i głośnik. Super opcja, jestem bardzo zadowolony! Tam wyżej podałem link do Serwis iPhone Kraków na dzielnicę Prądnik Czerwony, ale spokojnie znajdziesz na inne większe miasta też. 

Gość Miowsni

Jeżeli szukasz sprawdzonego serwisu skontaktuj się z nimi smartfondoctor.pl mają dobre ceny i szybki czas realizacji 

Gość gigi

Jeśli chodzi o Warszawę to serwis Master na Ursynowie zdziałał nie lada czary! Mój telefon upadł i szybka wymagała wymiany. Oddałem telefon do ich serwisu i w trybie natychmiastowym zastąpili zepsutą szybkę nową, bez skazy. Znakomity wybór! 

Gość Iza Prywon

Dobry serwis mają http://perfectnails.pl/ile-kosztuje-wymiana-szybki/ skontaktuj się i dogadaj szczegóły.