Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAKIE JEST NAJSKUTECZNIEJSZE ZABEZPIECZENIE

Polecane posty

Gość gość

Witam właśnie kończę drugą ciąże, obydwie były zaplanowane, jednak teraz czuję taką małą panikę przed trzecią ciążą, wiem że to śmieszne tym bardziej że moje drugie dziecko jeszcze się nie urodziło. Jak się zabezpieczacie? nam do tej pory wystarczał kalendarzyk, ale chcieliśmy mieć dwójkę dzieci więc jakoś strasznie nie bałam sie ciąży i ewentuanej wpadki. Jednak teraz to już inna sprawa i zastanawiam się poważnie nad porządnym zabezpieczeniem.

Gość gość
to dawaj mężowi tylko w kakaowe oczko

Gość gość
tylko nie truj sie tabletkami.polecam albo spiralke albo gumki.my stosujemy gumki,z tym ze ja zawsze wiem kiedy mam dni plodne,wiec uwazamy przed i po.

Gość gość
też wiem kiedy mam dni plodne, a raczej wiedzialam bo oczywiscie teraz ciaza znowu mnie rozreguluje. Moj ginekolog polecał mi spirale ale boje sie infekcji bo zawsze bylam bardzo delikatna . Dziewczyny jest wsrod was taka ktora ma lub miala spirale i moze cos wiecej o tym powiedziec?

Gość gość
ja mialam i byly wieczne infekcje.tabletek nie moge wiec pozostaja gumki.do cholery,niech facet tez sie zabezpiecza i wlozy gumke a nie tylko kobieta ma myslec:Odopoki Ci sie cykl nie wyreguluje to uzywajcie gumek.

Gość gość
proponowalam mezowi wazektomie ale jakos go to obeszlo :)

Gość gość
to ciekawe czy go tez obejdzie jak seksu nie bedzie:Ptrzeba byc konsekwentnym

Gość gość
trudna sprawa dla niektorych - wstrzemiezliwosc. chociaz dla ludzi rozumnych uzywajacych w zyciu rozumu i mozgu w polaczeniu z innymi srodkami anty- --- daje dobre rezultaty. Mysle, ze juz te wielkie porywy kopulacji macie przerobione, a wiec od teraz troche bardziej stosowac w zyciu racjonalizm. No chyba, ze twoj maz to rozkapryszone dziecie, ktore nie rozumie odmowy .