Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowe powitanie polaków zamiast cześć

Polecane posty

Gość gość

"kurffa jak gorąco" :D

Gość gość
są idiotami, bez kultury, chamy, prostaki, głupi, itp, itd. Te panie co się o tym przekonały niech potwierdzą moje zdanie. Jak co to brać się tylko za obcokrajowca tam ludzie są wychowani nie ma takiego burdelu jak tu ...

Gość gość
I uważasz, że każdy Polak jest taki? Może zmień otoczenie... Nie, nie każdy polak taki jest ale porządni są zajęci a odłamy zostały niestety i potem kobiety bite przez nich muszą się ośmieszać i telewizje wołać... żałośni polacy

Gość gość
Witam wszystkich , całkowicie się z Tobą zgadzam nieznajoma ;) polacy to idioci i wcale nie za przeproszeniem bo jestem tego pewna , dlatego drogie panie uczcie się języków i wyjeżdżajcie za granice i tam załóżcie rodzinę a będziecie szanowane, wspierane przez państwo i wgl życie jak w madrycie ;D

Gość gość
ja akurat jestem na macierzyńskim i tak mówią moji sąsiedzi i sąsiadki w wieku 20-40 lat , ci z którymi jestem na ty . Wczoraj po południu chyba z 10 osób zamiast hej ,cześć ,witaj powiedziało "kur.. jak gorąco" w tym matki z dziećmi :o

Gość gość
moi *

Gość gość
polakom brak kultury i obycia brak ogłady towarzyskiej i zwykłego okrzesania w stosunkach między ludzkich