Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MYŚLICIE CO TO OZNACZA ??

Polecane posty

Gość gość

Witam mam problem. otóż ostatnią miesiączke miałam 07.07.2015. dodam że staramy się z mężem o dziecko. w dni płodne dochodziło do zbliżenia. owulacja już była.dzisiaj tj. 18 dc jestem bardzo zmęczona i osłabiona i doszedł do tego okropny ból pachwin. Cykle mam 28-30 dniowe. chyba to za wcześnie żeby wnioskować że jestem w ciąży ewentualnie że to są objawy zapłodnienia ? jak myślicie ?? miała któras z was podobne objawy ? proszę o wypowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
nie wariuj bo to najgorsze , ja starałam się o dziecko 3 miesiące w 4 miesiący udało się . byłam u ginekologa gdy mi się okres spóźniał tydzień już wiedziałam ze jestem w ciąży . 6 tydz na monitorze malutka plamka

Gość gość
spokojnie nie wariuje tylko się niepokoje bo jestem pierwszy raz w takiej sytuacji . ktoś miał podobnie jak ja ?

Gość gość
KTOŚ SIĘ JESZCZE WYPOWIE ??

Gość gość
ludzie przeciez to prowokacja, na prawde tego nie widzicie:D idz najlepiej kup juz wózek

Gość gość
Witaj autorko :-) Miałam podobną sytuację jak ty :-) Okazało się że jestem w ciąży:-) teraz jestem w 25 tygodniu. Pozdrawiam i życzę ci wszystkiego dobrego,żeby się jednak okazało że jesteś w ciąży :-)