Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czymniezdradza

Dlaczego ukrył przede mną fakt, że się przebadał na hiv zdrada?

Polecane posty

Gość Czymniezdradza

i to po naszej rozlące przez pracę!! Mam się obawiać najgorszego dziewczyny?

Gość gość
ta na tirówy łaził :O

Gość gość
W takiej sytuacji o odpowiedz poprosilabym wrozki. Mam taką z ktorej usług często korzystam i jej odpowiedzi sa konkretne i prawdziwe. Napisz do niej. tarocistkasofii@wp.pl

Gość Czymniezdradza
Magda, nie zrozumialas mnie. Nasza rozlaka była spowodowana jego wyjazdem sluzbowym a razem jestesmy wiele lat., rok w malżeństwie. Od jakiegos czasu namawia mnie na dziecko a tu takie coś co nie daje mi spokoju a on konkretnego wytlumaczenia. Przeciez hivem nie zarazisz sie przez zwykły kontakt ! Nie wiem co myslec ale czuje, ze musial tam jakas przeleciec

Gość Czymniezdradza
Jesli nie przez zdrade to z jakiego powodu facet nagle bada sie pod kątem hiv!!??

Gość gość
pewnie jest krypto gejem

Gość gość
moja mama miała badanie na hiv jak szła na operacje ale ty jako żonka pewnie byś wiedziała jakby się szykował do szpitala

Gość gość
A czy zbadał się jeszcze zanim się z Tobą po tej rozłące kochał?

Gość gość
Może po prostu dowiedział się, że jakaś jego była jest chora i woli sprawdzić ?

Gość Czymniezdradza
badał sie tam na wyjezdzie. Dobrze wiedział, ze po powrocie rzucę sie na niego wyposzczona to pewnie chciał wiedzieć czy jest czysty bo innego wytłumaczenie nie znajduje. Przeciez po takiej rozlace nie odepchnął by mnie mowiąc , ze go boli główka albo że nagle zaczniemy sie zabezpieczac gumkami. Nie wiem ale jestem zlych mysli i wszystko wskazuje na to, ze jednak sie tam zabawial. Rozmawialismy codziennie o wszystkim i o niczym i mu mówiłam o wszystkim jak to partnerka, że byłam u dentysty, ze boli mnie glowa no o wszystkim wiadomo nawet za przeproszeniem wiedział kiedy mnie c****a swędzi. On tez o drobiazgach i malo waznych rzeczach opowiadal a o tym , ze robił badania nie powinnam wiedziec? Ma cos na sumieniu

Gość Czymniezdradza
Jaka jego była? No proszę Cię! Od 5 lat jest ze mną i co nagle teraz wzięlo go na badania? Teraz by sie coś dowiedział?

@gość z 15.26 podał dobry powód tak, mógł się teraz dowiedzieć mógł też, tak jak podejrzewasz, zdradzić cię może najlepiej po prostu spytać? jak się dowiedziałaś o tym badaniu?- w sensie- masz pewność że je zrobił? ja niedawno też robiłam badania na wszystkie choroby przenoszone przez krew, bo udzielałam pierwszej pomocy i praktycznie cała byłam we krwi ofiary wypadku

Gość Czymniezdradza
przez pół roku go nie bylo więc moze uległ :( Pytalam sie go po co robil akurat wtedy to badanie to powiedzial, ze tak dla pewności, że jest zdrowy bo chcialby w koncu ojcem zostac. A przeciez takie badania ewentualnie robi sie wspolnie z partnerka przed staraniami o dziecko. Nie wierze mu ale i nie mam pewnosci, że mnie zdradzil bo sie wypiera. Nie moge powiedziec jak sie dowiedzialam ale dowiedziałam sie z czego nie byl zadowolony i jeszcze mi zarzucil grzebanie w rzeczach itp.