Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiata za bardzo się stara dla mnie

Polecane posty

Gość gość

I to jest dla mnie problem. Moja kobieta po 2 ltach związku traktuje mnie, jak pępek świata. Wszystkie swoje plany dostosowuje do mnie, bardzo stara się mnie rozpieszczać, głaszcze, przytula, całuje, a mnie to nie jest potrzebne, ja nie mam takich potrzeb. Mówi, ze to ja jestem dla niej najwazniejszy i co najgorsze... wymaga tego samego ode mnie- by ona była dla mnie najwazniejsza, bym to ja robił jej czasami jakies miłe gesty- typu zaprosił na ciastko lub kupił kwiatek z jakiejś okazji. Chce obchodzić roczniece związku, a przecież kto to każdego roku obchodzi?! Z byłą żoną w ogóle nie obchodziliśmy rocznic, takich ceregieli nie było. Każde miało swoje życie, nikt dla nikogo nie był najważniejszy, nawet nie wiedziałem, co u żony w życiu osobistym, a ona nie wiedziała, co u mnie, choć żyliśmy pod jednym dachem i wychowywali dziecko. O takich zachowaniach też sobie nie przypominam, by mnie była przytulała, obściskiwała, z czekoladkami za mną biegała. Jak zmienić to w obecnej partnerce, bo gdy mówię, ze chce, żeby była normalna, to ona uważa, że to, jak mnie traktuje jest normalne! Może i jest, ale wśród nastolatków, a nie ludzi po 30. Jak ją zmienić, doradźcie?

Gość gość
Ja p*****le nie wiedziałeś co u twojej byłej zony? Już wiem czemu była żona . Nie nadajesz sie do związku stałego , poważnego . Jesteś egoista zapatrzony w siebie. Po co ci ta nowa kobieta? Do ******** chyba tylko. Idź do burdelu.

Gość gość
Kretyn , ma fajna kobieta a nie docenia tego , powinienes byc sam!!!

Gość gość
Zostaw ją:) Chętnie ją przejmę.

Gość gość
to jesteś bardzo tępy w tym wieku skoro nie potrafisz nauczyć się na błędach. Skoro Twoje małżeństwo się rozpadło i właśnie nie obchodziliście niczego i nie interesowaliście się sobą to czemu teraz chcesz powielać te same błędy? To po co być ze sobą? Szukasz darmowego bzykania i gosposi domowej? Jak nie możesz dać tej kobietce tego to zostaw ją, dla jej dobra. Kiedyś Ci podziękuje jak znajdzie mega faceta przy którym będzie się czuła ja cud świata. :) Ty jej tego nie dasz nigdy bo nie czaisz.