Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwne zachowanie faceta

Polecane posty

Gość gość

Pojechalam do kolezanki i poznalam faceta lat 40, z ktorym mi sie dobrze rozmawialo, choc nie do konca wszystko rozumialam, bo to obcokrajowiec. Czulam caly czas, ze jest chemia miedzy nami, ale absolutnie do niczego nie doszlo. Potem wysylal mi swinskie smsy, ale nie odpowiadalam na nie. Po moim wyjezdzie wyslal mi, niczym nie zachecony, swoje swinskie zdjecia. Zareagowalam oburzeniem. Choc nie jestem pruderyjna, to po prostu wydawalo mi sie to niesmaczne. Wiem, ze ten facet zaprosil do siebie corke mojej kolezanki, ktora ma 30 lat. Podobno sa tylko znajomymi, ale poniewaz wyprawa jest na inny kontynent, wiec daleko i ona bedzie zdana tam na tego faceta, to zwyczajnie martwie sie o nia. Z tym facetem mnie nic nie laczylo i nie laczy a ostatnio sie do mnie nie odzywa. Calkowicie nie rozumiem jego zachowania, tym bardziej, ze flirtowal ze mna przy matce tej dziewczyny. Nie wiem czy mowic cos o tym kolezance i jej corce, bo obie sa podekscytowane ta podroza i boje sie, ze sie na mnie obraza...

Gość gość
co kraj to obyczaj

Gość gość
nie mow, pomysla , ze jestes zazdrosna 30 lat to dorosla kobieta, wie co robi

Gość gość
podziwiam,że takie zachowanie faceta uważasz za TYLKO dziwne- wysyłanie, mimo braku reakkcji naswińskie smssy, obcej praktycznie kobiecieświńskich własnych zdjeć? to jest dziwne??? Nie kochane kobiety, to jest po prostu chamskie, a facet jest niebezpieczny. ja bym wiadomości i zdjęcia pokazała tej kobiecie, która ma do niego jechac. Tylko pokazała, bez komentarza. Jak głupia, niech jedzie... tylko niech potem nie narzekaże wylądowała na innym kontynencie bez pieniędzy i paszportu jako osobista seksualna niewolnica jakiegoś zboka

Gość gość
dobra, nie powiem, ale czuje sie z tym idiotycznie

Gość gość
problem w tym, ze bylam zazenowana i wykasowalam wszystko